Αύριο η αποκάλυψη του νέου Mortal Kombat! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετράμε πλέον αντίστροφα
17 Μαΐου 2023 21:20
Αύριο η αποκάλυψη του νέου Mortal Kombat! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Το νέο Mortal Kombat παιχνίδι, το οποίο ακούγεται τις τελευταίες ημέρες ότι θα είναι reboot αναμένεται να αποκαλυφθεί σε λίγες ώρες από τώρα. Πιο συγκεκριμένα, ο επίσημος λογαριασμός του franchise δημοσίευσε ένα νέο βίντεο και σας προσκαλεί αύριο για τα αποκαλυπτήρια.

Το ρολόι που βλέπουμε τόσες ημέρες σε διάφορα teasers σταμάτησε στον αριθμό "1" και όπως όλα δείχνουν, οι φήμες για το Mortal Kombat 1 βγαίνουν σιγά σιγά αληθινές. Το νέο κεφάλαιο φαίνεται ότι θα αποκαλυφθεί αύριο, Πέμπτη 18 Μαΐου στις 16:00 ώρα Ελλάδος. Μάλιστα, η λεζάντα της νέας δημοσίευσης γράφει “Αύριο είναι μια νέα αυγή”. Φυσικά, στο τιμόνι της ανάπτυξης θα καθίσει για άλλη μια φορά η NetherRealm Studios και ο Ed Boon, ο οποίος έριξε πριν λίγες ώρες κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Δείτε το βίντεο:

Διάφορες φήμες λένε ότι το νέο Mortal Kombat θα ονομάζεται Mortal Kombat 1 και θα είναι μια νέα αρχή για τη σειρά. Μάλιστα σύμφωνα με τον billbil-kun, έναν αρκετά αξιόπιστο leaker, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 5, Xbox Series S|X και Nintendo Switch (μέσω cloud streaming).

Για την ιστορία, το Mortal Kombat 11 κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2019, το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως με περισσότερες από 15 εκατομμύρια πωλήσεις μέχρι το τέλος του 2022. Μάλιστα ήταν το 5ο πιο εμπορικό παιχνίδι του 2019.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.