Από στιγμή σε στιγμή η ανακοίνωση του νέου Mortal Kombat! – Νέο tease

Ρίχνει λάδι στη φωτιά ο συν-δημιουργός της σειράς
17 Μαΐου 2023 12:51
Από στιγμή σε στιγμή η ανακοίνωση του νέου Mortal Kombat! – Νέο tease

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η NetherRealm Studios κάνει εδώ και καιρό tease το νέο κεφάλαιο της σειράς Mortal Kombat, το οποίο αναμένεται να αποκαλυφθεί πάρα πολύ σύντομα.

Τώρα, λάδι στη φωτιά ήρθε να ρίξει ο συν-δημιουργός της σειράς και επικεφαλής του στούντιο, Ed Boon. Συγκεκριμένα, προέβη σε μια όχι και τόσο διακριτική ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, γράφοντας με κεφάλαιά γράμμα και σε ξεχωριστές σειρές: «ΑΥΤΗ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ». Το tweet κλείνει με ένα emoji δράκου, το οποίο φυσικά παραπέμπει στο λογότυπο των Mortal Kombat.

Πρακτικά είναι πλέον επίσημο: Το νέο Mortal Kombat αναμένεται να αποκαλυφθεί μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε!

Η εν λόγω ανάρτηση του Ed Boon ακολουθεί παρακάτω:

Τι λένε οι φήμες για το νέο Mortal Kombat:

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον τίτλο να ονομάζεται τελικά Mortal Kombat 1 και όχι Mortal Kombat 12, όντας μια επανεκκίνηση για το franchise.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφερε στο φως ο billbil-kun, ένας αρκετά αξιόπιστος leaker που αναρτά gaming και tech ειδήσεις στο Twitter, το Mortal Kombat 1 θα αποτελέσει μια νέα αρχή για τη σειρά. Η φήμη αποκάλυψε επίσης τις τιμές και τις πλατφόρμες του παιχνιδιού, καθώς και την πιθανότητα κυκλοφορίας μιας Kollector's Edition που θα περιλαμβάνει επιπλέον καλούδια για τους fans.

Το ενδιαφέρον είναι ότι σύμφωνα με τη φήμη, το Mortal Kombat 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 5, Xbox Series S|X και Nintendo Switch. Ναι, παρόλο που δεν θα είναι διαθέσιμο για PlayStation 4 και Xbox One, θα υποστηρίζει το Nintendo Switch, πιθανότατα μέσω cloud streaming. Αυτό υποδηλώνει ότι το παιχνίδι θα έχει σημαντικά αναβαθμισμένο τεχνικό τομέα που θα απαιτεί πιο ισχυρό hardware.

Συνεχίζοντας, το παιχνίδι θα κοστίζει 69,99 δολάρια για τα PlayStation 5 και Xbox Series S|X, 59,99 δολάρια για το Nintendo Switch και 109,99 δολάρια για την Premium Edition που θα περιλαμβάνει πρόσθετο περιεχόμενο. Η Kollector's Edition θα είναι αποκλειστική για τα PlayStation 5 και Xbox Series S|X και θα κοστίζει 249,99 δολάρια.