Star Wars Jedi: Survivor - Ξέρατε αυτή τη λεπτομέρεια για τα χρώματα των lightsabers;

Το ανακάλυψαν τώρα οι παίκτες του Jedi: Survivor
16 Μαΐου 2023 15:05
Star Wars Jedi: Survivor - Ξέρατε αυτή τη λεπτομέρεια για τα χρώματα των lightsabers;

Τα φωτόσπαθα στο Star Wars: Jedi Survivor είναι ένας τρόπος παραμετροποίησης της εμφάνισής του χαρακτήρα Cal Kestis και μάλιστα από την αρχή του παιχνιδιού δίνεται μια πλειάδα χρωμάτων για να επιλέξουν οι παίκτες και να διαμορφώσουν το δικό τους. 

Τώρα, όμως ο λογαριασμός Daily Star Wars Games στο Twitter ανακάλυψε μια όμορφη και κρυμμένη λεπτομέρεια για τα lightsabers του Jedi: Survivor, σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του. Τελικά, οι παίκτες άκουσαν την λεπτομέρεια στα φωτόσπαθα καθώς κάθε χρώμα έχει και τον δικό του χαρακτηριστικό ήχο όταν ανάβει. Αν και αυτό είναι κάτι το γνωστό σε έναν fan του Star Wars, αρκετοί παίκτες παρατήρησαν τώρα τη διαφορά. 

Δείτε το βίντεο με τους ήχους όλων των lightsabers: 

Πριν μερικές μέρες κυκλοφόρησε το τέταρτο κατά σειρά patch του τίτλου, που διορθώνει κι άλλα από τα πολλά τεχνικά προβλήματα που το ταλανίζουν. 

Το Star Wars Jedi: Survivor κυκλοφορεί από τις 28 Απριλίου για τα PlayStation 5, Xbox Series X |S και PC. Για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics για τον τίτλο πατώντας εδώ.