Σάρωσε σε πωλήσεις το Star Wars Jedi: Survivor – Πρώτα στοιχεία

Πολύ μεγαλύτερο ντεμπούτο από το Fallen Order
08 Μαΐου 2023 20:38
Σάρωσε σε πωλήσεις το Star Wars Jedi: Survivor – Πρώτα στοιχεία

Όπως φαίνεται, το Star Wars Jedi: Survivor κατάφερε ένα εκπληκτικό ντεμπούτο, με τις launch πωλήσεις του να ξεπερνούν -και μάλιστα αρκετά- αυτές του προκατόχου του.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, όπως αποκάλυψε ο Christopher Dring, επικεφαλής του μέσου GamesIndustry.biz, οι retail launch πωλήσεις του sequel ήταν χαμηλότερες από αυτές του Star War Jedi: Fallen Order, αλλά οι ψηφιακές πωλήσεις συμπλήρωσαν το κενό και με το παραπάνω. Ειδικότερα, μέσα στην αντίστοιχη launch περίοδο, πουλήθηκαν διπλάσια digital αντίτυπα του Star Wars Jedi: Survivor σε σχέση με το Star War Jedi: Fallen Order.

Συνολικά, το ντεμπούτο του νέου τίτλου της Respawn Entertainment ήταν 30% μεγαλύτερο. Ωστόσο, αυτό που κάνει το επίτευγμα πιο εντυπωσιακό είναι πως το Fallen Order είχε κυκλοφορήσει σε μεταγενέστερο στάδιο του κύκλου ζωής των PS4 και Xbox One, με τις κονσόλες να έχουν πολύ μεγαλύτερη εγκατεστημένη βάση, σε σχέση με αυτή των PS5 και Xbox Series X|S τώρα.

Ακολουθούν οι σχετικές δημοσιεύσεις του Dring:

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το Star Wars Jedi Survivor είναι το νέο third person, narrative-driven, action-adventure παιχνίδι της ταλαντούχας ομάδα ανάπτυξης Respawn Entertainment, των Titanfall παιχνιδιών και του Apex Legends, η οποία ήταν σε στενή συνεργασία με την Lucasfilm Games για το project. Το Survivor αφηγείται το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του Cal Kestis, με τα γεγονότα του να λαμβάνουν χώρα πέντε χρόνια μετά το Star Wars Jedi: Fallen Order.

Αναλυτικότερα, ο Cal θα πρέπει να μείνει ένα βήμα μπροστά από την Αυτοκρατορία που τον καταδιώκει συνεχώς, καθώς αρχίζει να αισθάνεται το βάρος του να είναι ένας από τους τελευταίους εναπομείναντες Jedi στον γαλαξία. Φυσικά, στη νέα του περιπέτεια τον συνοδεύει ο έμπιστος σύντροφός του, ο BD-1, ενώ ο Cal θα συναντήσει και θα συμμαχήσει και με μια σειρά από άλλους μοναδικούς και ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Μάλιστα, το Jedi: Survivor επεκτείνει το δυναμικό σύστημα μάχης της σειράς με νέους και καινοτόμους τρόπους, αφού για να επιβιώσει, ο Cal θα χρειαστεί να μάθει νέα skills και να αναπτύξει περεταίρω τη σύνδεσή του με το Force.

Μάλιστα, ο Cal αυτή τη φορά δεν είναι ένας απλός Padawan, αλλά ένας πανίσχυρος Jedi Knight, έτοιμος να παλέψει με το σκοτάδι που έχει πέσει στον γαλαξία. Τον χαρακτήρα ενσαρκώνει για άλλη μια φορά ο Αμερικανός ηθοποιός Cameron Monaghan.

Το Star Wars Jedi: Survivor κυκλοφορεί από τις 28 Απριλίου για τα PlayStation 5, Xbox Series X |S και PC. Για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό review των Unboxholics για τον τίτλο πατώντας εδώ.