Αποκτήστε εντελώς δωρεάν ένα horror παιχνίδι για να τρομάξετε μαζί με τους φίλους σας!

Διαθέσιμο στο Steam
05 Μαΐου 2023 19:51
Αποκτήστε εντελώς δωρεάν ένα horror παιχνίδι για να τρομάξετε μαζί με τους φίλους σας!

Θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι τρόμου μαζί με την παρέα σας; Τότε να σας πούμε ότι κυκλοφόρησε (ξανά) ένας τίτλος στο Steam και είναι εντελώς δωρεάν για όλους. Πιο συγκεκριμένα, το Last Year έκανε και “re-launch” (λανσαρίστηκε εκ νέου) και επέστρεψε στην πλατφόρμα της Valve πλήρως ανανεωμένο.

To Last Year τοποθετείται σε μία εναλλακτική πραγματικότητα και ένα είναι συνεργατικό horror παιχνίδι, με PvP στοιχεία, που φέρνει πέντε συμμαθητές αντιμέτωπους με ένα εφιαλτικό τέρας. Οι χαρακτήρες αυτοί θα πρέπει να δραπετεύσουν από αυτό το τέρας, το οποίο το ελέγχει ένας παίκτης.

Στην ουσία είναι ένα survival παιχνίδι και μοιάζει σε στιλ με τα επιτυχημένα Friday the 13th και Dead By Daylight.

Το Last Year μπορείτε να το βρείτε εντελώς δωρεάν στο Steam αν πατήσετε σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Η περιγραφή του Last Year αναφέρει τα εξής:

Μπείτε στον εφιαλτικό κόσμο του Last Year, όπου εσείς και τέσσερις άλλοι συμμαθητές σας προσπαθείτε να επιβιώσετε, να επιτεθείτε και να ξεφύγετε από ένα τρομακτικό Fiend σε αυτό το μοναδικό παιχνίδι τρόμου.

Την ανάπτυξη του Last Year έχει αναλάβει η Undaunted Games και ο Matthew Itovitch, ο οποίος είναι παραγωγός και επικεφαλής του στούντιο δήλωσε τα εξής:

Πάντα πιστεύαμε στις δυνατότητες αυτού του τίτλου. Όταν κάναμε την καμπάνια μας στα Pax East and West το 2018, είδαμε τις αντιδράσεις των παικτών, καθώς και τι θα μπορούσε να γίνει αυτό το παιχνίδι. Το Last Year αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία και με το να το επαναφέρουμε στο Steam είναι το πρώτο βήμα.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.