Το νέο παιχνίδι βασισμένο στο σύμπαν του League of Legends έχει ημερομηνία κυκλοφορίας και trailer!

Το 2D action platformer κυκλοφορεί σύντομα σε PC και κονσόλες
03 Μαΐου 2023 11:11
Το νέο παιχνίδι βασισμένο στο σύμπαν του League of Legends έχει ημερομηνία κυκλοφορίας και trailer!

Η Riot Games αποκάλυψε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το νέο spin-off παιχνίδι που θα είναι βασισμένο στο σύμπαν του League of Legends. Με τίτλο Convergence: A League of Legends Story, πρόκειται για ένα 2D action platformer ενός παίκτη που θέλει να σας διηγηθεί μια πρωτότυπη ιστορία.

Σε αυτό το παιχνίδι καλείστε να εξερευνήσετε τον θεαματικό κόσμο του Zaun με τον γνωστό champion ονόματι “Ekko”. Ο νεαρός εφευρέτης θα έχει κανονικά μαζί του μία έξυπνη συσκευή που του επιτρέπει να χειραγωγεί το χρόνο.

Ακολουθήστε το ταξίδι του Ekko, ενός αγαπητού champion του League of Legends, καθώς ανακαλύπτει ότι η δύναμη να αλλάξεις τον χρόνο έρχεται με πολλές συνέπειες.

Τον τίτλο έχει αναλάβει η Double Stallion Games και υπόσχεται να σας εντυπωσιάσει με ένα ιδιαίτερο art style, ενώ παράλληλα επικεντρώνεται στη δυναμική μάχη με melee κινήσεις, αλλά και στην εξερεύνηση μιας και ο Ekko μπορεί να ταξιδέψει στο χρόνο.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το League of Legends συνεχίζει να ζει τη χρυσή εποχή του και η Riot Games ετοιμάζει ήδη αρκετά παιχνίδια σε αυτό το σύμπαν. Ένα από αυτά είναι το “Project L”, fighting παιχνίδι σε στιλ Street Fighter, το οποίο λαμβάνει χώρα στον κόσμο του Runeterra και θα έρθει εμπλουτισμένο με διάφορους champions από το League of Legends. Οι δημιουργοί του μάλιστα το χαρακτηρίζουν ως ένα tag-team style fighting, που θα μπορείτε να χτίσετε ομάδες δύο χαρακτήρων.

Επιπροσθέτως, πρόσφατα έπαιξε και η τηλεοπτική σειρά ονόματι “Arcane” μέσα από τη “συχνότητα” του Netflix και γνώρισε μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως.

Το Convergence: A League of Legends Story θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαΐου για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC μέσω Steam, GOG και Epic Games Store. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer του παιχνιδιού μέσα από τον player που ακολουθεί.