Streamer τερμάτισε το Elden Ring παίζοντας μόνο με ένα δάχτυλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο κι όμως αληθινό
30 Απριλίου 2023 13:02
Streamer τερμάτισε το Elden Ring παίζοντας μόνο με ένα δάχτυλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

H MissMikkaa, η γνωστή streamer στην κοινότητα του Elden Ring ολοκλήρωσε το επιτυχημένο παιχνίδι της FromSoftware με έναν ακόμη ιδιαίτερο τρόπο. Εκείνη, φαίνεται ότι συνεχίζει να ψάχνει νέους και δύσκολους τρόπους για να παίζει και τώρα φαίνεται ότι το πήγε στο επόμενο level!

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter μάθαμε ότι τερμάτισε το Elden Ring παίζοντας μόνο με το ένα δάχτυλό της. Μάλιστα, σκότωσε κανονικά όλα τα bosses και είχε και μία δεύτερη κάμερα "κολλημένη" στο χειριστήριο για τους δύσπιστους.

Δείτε βίντεο παρακάτω:

Τερμάτισα το Elden Ring με το ένα μου δάχτυλο! Σκότωσα σήμερα την Malenia, μαζί με όλα τα άλλα bosses που είχαν μείνει, συμπεριλαμβανομένου του Elden Beast. Αυτή ήταν μια πραγματικά διασκεδαστική πρόκληση και τώρα μπορώ να λέω ότι τερμάτισα το Elden Ring με ένα δάχτυλο!

Η MissMikkaa είναι γνωστή στην κοινότητα από τους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους που έχει παίξει το Elden Ring της FromSoftware. Σε αυτό το "run", η streamer σκότωσε όλα τα bosses παίζοντας μόνο με τον δείκτη και ονόμασε αυτό το playthrough “One Finger Run”. Τον περασμένο Ιανουάριο σάς είχαμε ενημερώσει επίσης ότι ολοκλήρωσε τον RPG τίτλο δύο φορές ταυτόχρονα, μια με χειριστήριο και μια με “χαλάκι” χορού! Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε και βίντεο.

Αυτό που έκανε, στην ουσία, είναι ότι έπαιξε κανονικά το Elden Ring με χειριστήριο του PS5, αλλά την ίδια στιγμή έπαιζε και στο PC, με ένα “dance pad”. Αυτό είναι ένα ειδικό “χειριστήριο” για παιχνίδια χορού, το οποίο και είχε συνδέσει στον υπολογιστή της.

Ποια θα είναι λοιπόν η επόμενη πρόκληση που θα βάλει στον εαυτό της; Σίγουρα θα μάθουμε στο μέλλον, καθώς όπως φαίνεται, η MissMikkaa δεν έχει τελειώσει ακόμη από τον μεγάλο κόσμο του Elden Ring.

Tags: