Κατεβάστε αυτό το παιχνίδι εντελώς δωρεάν πριν γίνει επί πληρωμή

Στο Steam
29 Απριλίου 2023 13:47
Κατεβάστε αυτό το παιχνίδι εντελώς δωρεάν πριν γίνει επί πληρωμή

Το Steam συνεχίζει να μοιράζει δωρεάν παιχνίδια στους χρήστες του και αυτή τη φορά θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε έναν turn-based strategy τίτλο, χωρίς κανένα κόστος. Ωστόσο, θα πρέπει να βιαστείτε, καθώς όπως έγινε γνωστό, θα γίνει επί πληρωμή σε λίγες ημέρες.

Το παιχνίδι ονομάζεται Violations Will Be Punished και κυκλοφόρησε από τον developer Igor Galochkin, ο οποίος υπόσχεται να σας ταξιδέψει στο διάστημα με μία ιδιαίτερη ιστορία.

Αυτό το παιχνίδι κοροϊδεύει τα αυταρχικά συστήματα, τον καταναλωτισμό και τη μετριότητα”. Αυτή είναι η λεζάντα του Violations Will Be Punished, με την ιστορία του να λαμβάνει χώρα στο Ηλιακό Σύστημα του 23ου αιώνα. Έτσι, ξεκινάτε ως γρανάζι σε μία εταιρία, ψάχνοντας το νόημα και τελικά γίνεστε ο εγκέφαλος της ανθρωπότητας.

Η ύπαρξή σου δεν έχει νόημα. Αν δεν συμπεριφερθείς σωστά πας για ανακύκλωση. Έπειτα παραμελείς τις άλλες φατριές, τις προδίδεις, με σκοπό να γίνεις ο “εγκέφαλος” του κόσμου.

Μιας και πρόκειται αμιγώς για παιχνίδι στρατηγικής, θα μπορείτε να συγκεντρώνετε ορυκτά, να φτιάχνετε στρατό-units, ενώ παράλληλα είναι τεράστιο και σε διάρκεια μιας και αγγίζει τις 100 αποστολές με 8 διαφορετικά campaigns.

Κατεβάστε το Violations Will Be Punished πατώντας εδώ.

Το παιχνίδι βρίσκεται τώρα δωρεάν, όμως από την 1η Μαΐου θα γίνει επί πληρωμή και θα κοστίζει περίπου 5 ευρώ.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.