Το νέο παιχνίδι της FromSoftware κυκλοφορεί το καλοκαίρι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετράμε πλέον αντίστροφα
27 Απριλίου 2023 18:16
Το νέο παιχνίδι της FromSoftware κυκλοφορεί το καλοκαίρι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η FromSoftware (Elden Ring, Dark Souls, Blooborne κ.α.) έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το gameplay trailer, τις νέες εικόνες, αλλά και την ημερομηνία κυκλοφορίας του επόμενου παιχνιδιού της. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το Armored Core VI: Fires of Rubicon, το οποίο αποκαλύφθηκε πριν από μερικούς μήνες και τώρα μάθαμε ότι θα μπορείτε να το παίξετε μέσα στον Αύγουστο.

Το Armored Core VI: Fires of Rubicon είναι ένα third-person shooter παιχνίδι που θα συνεχίσει τη θρυλική σειρά της εταιρίας που ξεκίνησε το 1997, αλλά είχε μείνει στον πάγο για σχεδόν μία δεκαετία.

Το νέο action παιχνίδι μας, το Armored Core VI: Fires of Rubicon θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 25 Αυγούστου 2023. Ελπίζουμε να ανυπομονείτε!

Απολαύστε το gameplay trailer παρακάτω:

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, θα πάρετε τον έλεγχο ενός πιλότου mech και το παιχνίδι υπόσχεται τεράστιες και γρήγορες μάχες με close-range melee attacks, με νέους μηχανισμούς όπως είναι το Stagger και φυσικά, τεράστια και δύσκολα bosses.

Στο Armored Core VI θα δείτε μια νέα ιστορία που διαδραματίζεται στην πλανήτη Rubicon, όπου ανακαλύφθηκε μια νέα ισχυρή πηγή ενέργειας που ονομάζεται “Coral”. Το Coral έχει ήδη προκαλέσει τεράστιες καταστροφές, αλλά τα φουτουριστικά megacorps παίρνουν τον έλεγχο για να το πολεμήσουν.

Μερικές νέες εικόνες:

Ο game director, Masaru Yamamura, δήλωσε:

Είναι ένας περίπλοκος και πολυεπίπεδος κόσμος, γεμάτος μεγα-κατασκευές και τεράστιες υπόγειες εγκαταστάσεις που χτίστηκαν από τους πρώην κατοίκους του. Αυτές οι δομές καλύπτουν μια κατεστραμμένη επιφάνεια, όπου οι παίκτες θα εξερευνήσουν καθώς προχωρούν την ιστορία.

Περισσότερα για το παιχνίδι μπορείτε να μάθετε μέσα από το επίσημο PlayStation Blog πατώντας εδώ.

To Armored Core VI: Fires of Rubicon θα γίνει διαθέσιμο τον Αύγουστο για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στους Unboxholics.com.