Δύο δωρεάν παιχνίδια από το Epic Games Store – Το ένα είναι γνωστό Poker

Διαθέσιμα από την Πέμπτη
24 Απριλίου 2023 14:59
Δύο δωρεάν παιχνίδια από το Epic Games Store – Το ένα είναι γνωστό Poker

Ξέρουμε από τώρα τα επόμενα παιχνίδια που θα σας δώσει δώρο το Epic Games Store, τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα από την Πέμπτη το απόγευμα. Η Free Games κατηγορία του καταστήματος θα ανανεωθεί με δύο νέους τίτλους, ανάμεσά τους ένα γνωστό και αγαπητό Poker.

Το 1ο ονομάζεται Breathedge και δημιουργήθηκε από την RedRuins Softworks. Πρόκειται για ένα action survival single player παιχνίδι που σας μεταφέρει στο διάστημα και καλείστε να ανακαλύψετε την αλήθεια πίσω από ένα τραγικό γεγονός. Για να το καταφέρετε αυτό, θα χρειαστεί να κάνετε craft διάφορα εργαλεία, ενώ παράλληλα θα μπορείτε να κατασκευάσετε οχήματα για να ταξιδέψετε και να εξερευνήσετε τα συντρίμμια από διαστημικούς σταθμούς.

Το 2ο είναι το Poker Club της Ripstone, ένα δημοφιλές simulation παιχνίδι που μπορείτε να παίξετε μόνοι, είτε με φίλους σας μέσω multiplayer. Πρόκειται για ένα immersive Poker, όπου καλείστε να γίνετε ένας επαγγελματίας παίκτης και να λάβετε μέρος σε online τουρνουά.

Και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν διαθέσιμα από την Πέμπτη 27 Απριλίου και θα βρίσκονται δωρεάν μέχρι τις 4 Μαΐου στις 18:00 ώρα Ελλάδος. Εμείς, θα σας ενημερώσουμε με νέο άρθρο όταν διατεθούν στο ψηφιακό κατάστημα της Epic Games.

Μέχρι τότε, μπορείτε να αποκτήσετε τα Beyond Blue και Never Alone που βρίσκονται διαθέσιμα τώρα χωρίς κανένα κόστος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε αυτό το link και να τα κατεβάσετε. Από τη στιγμή που θα τα προσθέσετε στη συλλογή σας, θα παραμείνουν δικά σας για πάντα.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.