Δείτε gameplay από το μαγικό παιχνίδι με ξόρκια της EA

Μια χορταστική ματιά στο Immortals of Aveum
22 Απριλίου 2023 00:36
Δείτε gameplay από το μαγικό παιχνίδι με ξόρκια της EA

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρόσφατα, στο πλαίσιο του EA Originals προγράμματος που μεταξύ άλλων μας έχει χαρίσει το Game of The Year του 2021, It Takes Two, ο αμερικανικός κολοσσός ετοιμάζει ένα νέο ιδιαίτερο shooter με μαγικά ξόρκια. Ο λόγος γίνεται για το Immortals of Aveum, το οποίο θυμίζει αρκετά το Ghostwire Tokyo της Bethesda, και θα είναι αποκλειστικά single-player.

Τώρα, μετά το πρώτο σύντομο trailer που είχε δημοσιευτεί πριν μερικές ημέρες για να συνοδεύσει την αρχική ανακοίνωση, η EA αποφάσισε να μας προσφέρει μια πιο χορταστική ματιά. Έτσι, τα φώτα δημοσιότητας είδε ένα μεγάλο gameplay trailer που μας δείχνει από πρώτο χέρι τη δράση του FPS magic shooter τίτλου και τις εντυπωσιακές δυνατότητες της Unreal Engine 5.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα σχετικά με το concept, στο Immortals of Aveum ο παίκτης λαμβάνει το ρόλο του Jak, ενός μάγου που γίνεται μέλος του τάγματος του 'Order of Immortals' και γίνεται ο πρωταγωνιστής του αέναου πολέμου της ανθρωπότητας, για το ποιος θα χαλιναγωγήσει τη μαγεία. Το σκηνικό του τίτλου λαμβάνει χώρα σε ένα πρωτότυπο fantasy σύμπαν και υπόσχεται ένα έντονο, κινηματογραφικό campaign γεμάτο γρήγορη δράση και gameplay που βασίζεται σε spells.

Οι "shooter" μηχανισμοί του δεν έχουν όπλα και σφαίρες αλλά διαφόρων ειδών ξόρκια που χρησιμοποιούνται ανάλογα την περίσταση. Δημιουργός του τίτλου και συνεπικεφαλής της Ascendant Studios είναι ο Bret Robbins, ο οποίος είναι γνωστός για τη δουλειά του ως creative director στο πρώτο Dead Space, αλλά και σε πολλά campaigns των Call of Duty δια χειρός Sledgehammer Games, όπως τα Call of Duty: Advanced Warfare, CoD: WWII και CoD: Vanguard.

Το Immortals of Aveum θα γίνει διαθέσιμο στις 20 Ιουλίου 2023 για τα PS5, Xbox Series X|S και PC (μέσω Steam, Epic και EA). Ακολουθεί το νέο gameplay βίντεο.

Tags: