Το Oxenfree II: Lost Signals έχει νέο trailer και ημερομηνία – Θα κυκλοφορήσει και στο Netflix

Το sequel του βραβευμένου παιχνιδιού θα διατεθεί τον Ιούλιο
19 Απριλίου 2023 20:09
Το Oxenfree II: Lost Signals έχει νέο trailer και ημερομηνία – Θα κυκλοφορήσει και στο Netflix

Μέσα από το Indie World που ολοκληρώθηκε πριν από μερικά λεπτά, η Nintendo σε συνεργασία με το Night School Studio έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο από το Oxenfree II: Lost Signals. Πρόκειται για το release date trailer, το οποίο μεταξύ άλλων αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας του sequel.

Έτσι, δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ, καθώς ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος στις 12 Ιουλίου. Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί ότι εκτός από τις κονσόλες και το PC, θα μπορείτε να το απολαύσετε και μέσα από το Netflix.

Το sequel λαμβάνει χώρα στη μικρή παραλιακή πόλη ονόματι “Camena”, όπου συμβαίνουν αφύσικα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που προκαλούν ξαφνικά κάποιες παρεμβολές στην ηλεκτροδότηση. Έτσι η Riley Poverly επιστρέφει στη γενέτειρά της για να ερευνήσει αυτό το μυστήριο, ωστόσο, αυτό που θα ανακαλύψει είναι κάτι περισσότερο από αυτό που φαίνεται. Το Lost Signals λαμβάνει χώρα πέντε χρόνια μετά το αρχικό παιχνίδi.

Το Oxenfree II: Lost Signals είναι γεγονός και δείχνει σκοτεινά ατμοσφαιρικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Προφανώς και στο τιμόνι της ανάπτυξης βρίσκεται το Night School Studio και ο επικεφαλής της ομάδας, Sean Krankel είχε δηλώσει παλιότερα τα εξής:

To Oxenfree είναι ένα πολύ ξεχωριστό παιχνίδι για εμάς και είναι απίστευτη εμπειρία το να επισκεφτούμε ξανά τον κόσμο του. Είμαστε πρόθυμοι να καλωσορίσουμε τους παίκτες πίσω και να τους γνωρίσουμε ένα εντελώς νέο καστ χαρακτήρων που διατηρεί την παράξενη και ζεστή εμπειρία του αρχικού παιχνιδιού.

To Oxenfree II: Lost Signals θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Netflix και PC μέσω Steam στην τιμή των 19.99 ευρώ. Παρακολουθήστε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.