Θρυλικά παιχνίδια του Sega Genesis έφτασαν στο Nintendo Switch Online

Τέσσερις τίτλοι
19 Απριλίου 2023 19:19
Θρυλικά παιχνίδια του Sega Genesis έφτασαν στο Nintendo Switch Online

Η Nintendo μόλις έφερε νέα retro παιχνίδια για τους συνδρομητές του Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Πιο συγκεκριμένα, από σήμερα θα μπορείτε να απολαύσετε τέσσερις τίτλους από το Sega Genesis (Sega Mega Drive), οι οποίοι έχουν αφήσει τη δική τους εποχή τη δεκαετία των '80s και '90s.

Τα παιχνίδια είναι τα Pulseman, Street Fighter II: Special Champion Edition, Kid Chameleon και Flicky. Το Pulseman κυκλοφόρησε το 1994 από την ομάδα ανάπτυξης των Pokémon την Game Freak, ενώ η ειδική έκδοση του θρυλικού fighting παιχνιδιού της Capcom κατέφθασε το 1992.

Το Kid Chameleon έκανε το ντεμπούτο του επίσης το 1992 και αναπτύχθηκε από τις Sega Technical Institute, Sega και Sonic Team, με το να διατίθεται το μακρινό πλέον 1984 από την Midway Games.

Μπορείτε να βρείτε όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια του Nintendo Switch Online + Expansion Pack πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, τo Expansion Pack έγινε διαθέσιμο πριν αρκετό καιρό και είναι μια νέα βαθμίδα της ήδη υπάρχουσας συνδρομητικής υπηρεσίας Nintendo Switch Online που προσφέρει πρόσβαση σε παιχνίδια των Mega Drive και Nintendo 64, ενώ περιλαμβάνει και το επι πληρωμή DLC του Animal Crossing: New Horizons, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος.

Η τιμή της απλής συνδρομής Nintendo Switch Online διαμορφώνεται για την Ευρώπη στα €19.99 ετησίως. Από την άλλη, το 'Expansion Pack' κυμαίνεται στα €39.99 ετησίως.

Για περισσότερα παραμείνετε στους Unboxholics.