Προλάβετε για λίγες ώρες ακόμα δύο εντελώς δωρεάν παιχνίδια για το Πάσχα

Από το Epic Games Store
19 Απριλίου 2023 12:38
Προλάβετε για λίγες ώρες ακόμα δύο εντελώς δωρεάν παιχνίδια για το Πάσχα

Έχετε λίγες ώρες ακόμα για να κατεβάσετε δύο δωρεάν παιχνίδια από το Epic Games Store, τα οποία ήταν διαθέσιμα κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας. Πιο συγκεκριμένα, αύριο Πέμπτη, 20 Απριλίου, πρόκειται να αντικατασταθούν με νέους τίτλους, οπότε αν δεν τα έχετε προσθέσει στο λογαριασμό σας, καλό θα ήταν να το κάνετε τώρα.

Το 1ο παιχνίδι είναι το Mordhau της Triternion και πρόκειται για ένα multiplayer medieval παιχνίδι, όπου καλείστε να παλέψετε για τη ζωή σας σε τεράστιες μεσαιωνικές μάχες με άλλους 80 παίκτες. Ο τίτλος υπόσχεται ένα πολύ γρήγορο gameplay (σε FPS και third person), με βίαιες μάχες σώμα με σώμα, καθώς και να κάνετε εφόδους με άλογα και πολιορκίες σε μεσαιωνικά κάστρα. Μάλιστα υποστηρίζει achievements και φυσικά online multiplayer για να παίξετε με φίλους σας.

Το 2ο είναι το Second Extinction της Systemic Reaction, το οποίο κυκλοφόρησε το 2021 σε early access και καλείστε μαζί με άλλους παίκτες να επιβιώσετε σε έναν τεράστιο χάρτη γεμάτο με δεινόσαυρους.

Κατεβάστε το Mordhau από εδώ.

Ενώ για να αποκτήσετε το Second Extinction πρέπει να πατήσετε εδώ.

Οι δύο τίτλοι θα μείνουν διαθέσιμοι στο Epic Games Store μέχρι αύριο, Πέμπτη 20 Απριλίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι γνωρίζουμε ήδη τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια της πλατφόρμας και μπορείτε να δείτε ποια είναι από εδώ.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στους Unboxholics.