Προλάβετε εντελώς δωρεάν στο Steam ένα retro παιχνίδι με εξαιρετικές βαθμολογίες!

Προσφορά για λίγες ημέρες ακόμη
19 Απριλίου 2023 10:03
Προλάβετε εντελώς δωρεάν στο Steam ένα retro παιχνίδι με εξαιρετικές βαθμολογίες!

Για λίγες ημέρες ακόμη μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν ένα puzzle-roguelike παιχνίδι με retro αισθητική και εξαιρετικές βαθμολογίες, μέσα από το Steam.

Συγκεκριμένα, η ομάδα ανάπτυξης QCF Design χαρίζει σε όλους το Desktop Dungeons, το οποίο έχει 82 μέσο όρο στο Metacritic και Very Positive βαθμολογίες από πάνω από 1000 κριτικές στο Steam. Το παιχνίδι είναι κατά κάποιον τρόπο ένα συμπυκνωμένο roguelike, αφού κάθε session κρατάει περίπου 10 λεπτά.

Οι παίκτες επιλέγουν μια φυλή και ένα class για τον χαρακτήρα τους, πριν τον στείλουν σε ένα randomly generated dungeon. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας, πρέπει να βρουν τις καλύτερες μεθόδους χρήσης αντικειμένων, ξόρκια και αναβαθμίσεις, για να φτάσουν στο τελικό boss χωρίς να χάσουν πολύ από το health του χαρακτήρα τους. Αφού ολοκληρώσουν τα dungeons, οι παίκτες ανταμείβονται με τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουν νέα classes και όπλα για τα επόμενα runs τους, καθώς και επιπλέον dungeons.

Μπορείτε να κάνετε δικό σας το Desktop Dungeons στο Steam πατώντας εδώ.

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 25 Απριλίου και εφόσον την προλάβετε, το παιχνίδι θα παραμείνει για πάντα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη, για να το απολαύσετε στον δικό σας χρόνο.