Redfall: Ακόμη ένα trailer από το νέο παιχνίδι της Arkane

Προ των πυλών η κυκλοφορία του
16 Απριλίου 2023 21:06
Redfall: Ακόμη ένα trailer από το νέο παιχνίδι της Arkane

Η Bethesda σε συνεργασία με την Arkane Studios έδωσαν στη δημοσιότητα ακόμη ένα trailer από το Redfall, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο σε Xbox και PC.  

Πρόκειται για ένα βίντεο που παρουσιάζει ακόμη μία χαρακτήρα του παιχνιδιού ονόματι “Remi De La Rosa”, που θα βάλει τα δυνατά της για να σώσει όλους τους επιζώντες. Ωστόσο δεν είναι μόνη της, καθώς έχει για βοηθό ένα πανέξυπνο ρομπότ που είναι το δεξί της χέρι. 

Η λεζάντα της Remi De La Rosa λέει τα εξής: 

Γνωρίστε τους χαρακτήρες του Redfall. Αυτή είναι η Remi De La Rosa. Μία καταξιωμένη μηχανικός που πέρασε τη ζωή της στην πρώτη γραμμή. Με τη βοήθεια του ρομπότ της, Bribon, είναι αποφασισμένη να βοηθήσει στη διάσωση των επιζώντων του Redfall. 

Πρόσφατα σάς ενημερώσαμε για τις τελικές προδιαγραφές του τεχνικού τομέα και μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ. 

Μερικές πληροφορίες για το Redfall σύμφωνα με το επίσημο site του Xbox: 

Αποκαλύψτε την αλήθεια, ανακαταλάβετε το Redfall 

Η νησιωτική πόλη του Redfall στη Μασαχουσέτη πολιορκείται από μια λεγεώνα βρικολάκων που έχουν κρύψει τον ήλιο και αποκόψει το νησί από τον έξω κόσμο. Συμμαχήστε με μια χούφτα επιζώντων ενάντια στα πλάσματα που απειλούν να πιουν το αίμα της πόλης. 

Redfall: Δείτε το story trailer από το επερχόμενο παιχνίδι της Arkane

Εξοντώστε μόνοι σας ή με ομάδα 

Τολμήστε να μπείτε στο σκοτάδι μόνοι σας ή σχηματίστε ομάδα για συνεργασία έως και τεσσάρων παικτών. Οι συμπαίκτες μπορούν να δοκιμάσουν διαφορετικούς εξοπλισμούς και να συνδυάσουν τις δυνάμεις τους για να βρουν δημιουργικές λύσεις κατά των βρικολάκων που να ταιριάζουν στο στυλ παιχνιδιού τους. 

Αντισυμβατικοί ήρωες ενάντια στη νύχτα 

Επιλέξτε από μια ομάδα διαφορετικών ηρώων – ο καθένας με τις δικές του ειδικές ικανότητες – για να νικήσετε τη λεγεώνα των βρικολάκων και την αγέλη των μανιακών υποτακτικών τους. 

Ο ανοιχτός κόσμος του Redfall 

Το Redfall είναι μια εμπειρία που πραγματικά αρμόζει στην Arkane, με έναν πλούσιο κόσμο που συνδυάζει το οικείο με το πρωτοφανές. Πολεμήστε μέσα από φυλάκια αιρετικών και υπερφυσικούς ψυχικά πεδία, καθώς συνθέτετε το παζλ των πολλών μυστηρίων του Redfall. 

Το Redfall αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Μαΐου αποκλειστικά για τα Xbox Series X και Xbox Series S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass. 

Παρακολουθήστε το νέο trailer παρακάτω.