Redfall: Μόνο στα 30FPS η αποκλειστικότητα του Xbox Series X

Αυτές είναι οι τελικές προδιαγραφές του τεχνικού τομέα
12 Απριλίου 2023 18:17
Redfall: Μόνο στα 30FPS η αποκλειστικότητα του Xbox Series X

Δυστυχώς, οι παίκτες που έχουν συνηθίσει να απολαμβάνουν τα παιχνίδια τους στα 60FPS στις κονσόλες νέας γενιάς θα πρέπει να συμβιβαστούν με τα 30FPS ή να οπλιστούν με υπομονή αν θέλουν να παίξουν το Redfall.

Συγκεκριμένα, η ταλαντούχα ομάδα ανάπτυξης Arkane έκανε γνωστό ότι η επερχόμενη αποκλειστικότητα των Xbox Series X και Xbox Series S θα κυκλοφορήσει αρχικά μόνο με Quality Mode. Έτσι, ο co-op τίτλος θα τρέχει με 4K ανάλυση και 30FPS στο Xbox Series X, ενώ στο Xbox Series S η ανάλυση θα πέφτει στα 1440p με απόδοση και πάλι 30FPS. Το παιχνίδι θα αποκτήσει κάποια στιγμή και Performance Mode που θα ανεβάζει το ρυθμό ανανέωσης στα 60FPS, αλλά αυτό θα συμβεί μετά το αρχικό ντεμπούτο του τίτλου τον Μάιο.

Ακολουθεί το σχετικό tweet που συνόδευσε την ανακοίνωση:

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε ότι το Redfall αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Μαΐου του 2023 αποκλειστικά για τα Xbox Series X και Xbox Series S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.

Σε περίπτωση που θέλετε να πάρετε μια χορταστική γεύση από το open-world, co-op FPS της Arkane Austin, παρακάτω θα βρείτε το μεγάλο 10 λεπτών gameplay βίντεο που είχαμε δει στο event του Xbox στην αρχή της χρονιάς.