ΦΗΜΗ: Το Blade παιχνίδι της Arkane είναι πολύ…μακριά μας!

Γνωστός insider αποκαλύπτει
24 Δεκεμβρίου 2023 18:04
ΦΗΜΗ: Το Blade παιχνίδι της Arkane είναι πολύ…μακριά μας!

Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των φετινών The Game Awards ήταν όταν η Bethesda και η Arkane Studios ανακοίνωσαν το Marvel’s Blade. Πρόκειται για ένα νέο IP από τους δημιουργούς του Deathloop και των Dishonored παιχνιδιών, που θα βασίζεται σε έναν από τους πιο αγαπητούς και δημοφιλέστερους ήρωες των κόμικς. Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε τώρα, φαίνεται ότι ο τίτλος είναι αρκετά χρόνια μακριά μας από την κυκλοφορία του.

Και αυτό το λέει ένας έμπιστος και γνωστός insider της βιομηχανίας, ο Jeff Grubb. Σύμφωνα με τον Grubb, θα αργήσετε να πάρετε στα χέρια σας το νέο παιχνίδι του Blade, καθώς η Arkane στοχεύει να το κυκλοφορήσει το 2027! Ναι, καλά διαβάσατε. Φαίνεται ότι το παιχνίδι βρίσκεται πάνω από 3 χρόνια από την κυκλοφορία του.

Επίσης, δεν αποκλείεται σύμφωνα με τον Grubb, το νέο Blade να είναι και cross-gen κυκλοφορία δηλαδή να καταφθάσει στα Xbox Series X|S, αλλά και στις επόμενες κονσόλες που θα έρθουν μελλοντικά.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Grubb

Αν σκέφτεστε πότε ακριβώς θα παίξετε αυτό το παιχνίδι… Αυτή τη στιγμή, η Arkane στοχεύει να κυκλοφορήσει το παιχνίδι της στα ράφια των καταστημάτων, αλλά και στα ψηφιακά καταστήματα μέσα το 2027. Αυτή είναι η χρονιά που στοχεύουν να το κυκλοφορήσουν… Η Disney και η Marvel το έβαλαν στο ημερολόγιό τους για το 2027.

Όπως είχε γίνει γνωστό, το Blade είναι ένα single-player τρίτου προσώπου παιχνίδι που διαδραματίζεται στο Παρίσι, όταν ένα κομμάτι της είναι σε καραντίνα. “Βρικόλακες έχουν εμφανιστεί και μόνο ο Daywalker μπορεί να σώσει την πόλη από τον υπερφυσικό πόνο” είχε δηλώσει η Bethesda.

Η Bethesda είχε δηλώσει τα εξής για το παιχνίδι μέσα στο επίσημο blog της:

Από την καμπαρντίνα του μέχρι τα εμβληματικά γυαλιά του, ο Blade είναι ένας κομψός, στιλάτος και δυναμικός χαρακτήρας. Αυτό το project είναι η τέλεια ευκαιρία για να ωθήσουμε το καλλιτεχνικό στιλ της Arkane σε μια ακόμη πιο μοντέρνα και τολμηρή κίνηση.

Το Marvel’s Blade δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας και προς το παρόν δε γνωρίζουμε σε ποιες πλατφόρμες θα γίνει διαθέσιμο. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.