Δείτε νέο υλικό από το Marvel’s Blade της Arkane!

Μέσα από τρεις νέες εικόνες
14 Δεκεμβρίου 2023 18:57
Δείτε νέο υλικό από το Marvel’s Blade της Arkane!

Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των φετινών The Game Awards ήταν όταν η Bethesda και η Arkane Studios ανακοίνωσαν το Marvel’s Blade. Ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι των δημιουργών των Dishonored που θα βασίζεται στον πασίγνωστο και πολύ αγαπητό χαρακτήρα των κόμικς της Marvel.

Η αποκάλυψη του παιχνιδιού έγινε με ένα πολύ μικρό teaser βίντεο και από σήμερα θα μπορείτε να πάρετε μια ακόμη μικρή γεύση. Αναλυτικότερα, ο Sebastien Mitton, ο οποίος είναι art director της Arkane, δημοσίευσε τρείς νέες concept art εικόνες από το παιχνίδι που ετοιμάζει η Arkane Lyon.

Παρόλο που αυτές οι εικόνες δεν αποκαλύπτουν και πολλά, είναι μια νέα ματιά στον επερχόμενο τίτλο, ο οποίος θα λαμβάνει χώρα στην καρδιά του Παρισιού. Όπως είχε γίνει γνωστό, το Blade είναι ένα single-player τρίτου προσώπου παιχνίδι που διαδραματίζεται σε αυτή την εμβληματική χώρα, όταν ένα κομμάτι της είναι σε καραντίνα. “Βρικόλακες έχουν εμφανιστεί και μόνο ο Daywalker μπορεί να σώσει την πόλη από τον υπερφυσικό πόνο” είχε δηλώσει η Bethesda.

Δείτε τις τρεις νέες εικόνες του Blade:

Η Bethesda είχε δηλώσει τα εξής για το παιχνίδι μέσα στο επίσημο blog της:

Από την καμπαρντίνα του μέχρι τα εμβληματικά γυαλιά του, ο Blade είναι ένας κομψός, στιλάτος και δυναμικός χαρακτήρας. Αυτό το project είναι η τέλεια ευκαιρία για να ωθήσουμε το καλλιτεχνικό στιλ της Arkane σε μια ακόμη πιο μοντέρνα και τολμηρή κίνηση.

Το Marvel’s Blade δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας και προς το παρόν δε γνωρίζουμε σε ποιες πλατφόρμες θα γίνει διαθέσιμο. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.