Θα επιστρέψει στο gaming ο Cliff Bleszinski; Η νέα δήλωση που άναψε φωτιές

“Μείνετε συντονισμένοι“
14 Απριλίου 2023 23:52
Θα επιστρέψει στο gaming ο Cliff Bleszinski; Η νέα δήλωση που άναψε φωτιές

Όπως φαίνεται, μετά από πολλά χρόνια απουσίας, ο Cliff Bleszinski μάλλον ετοιμάζει ξανά κάποια κίνηση στη gaming βιομηχανία, όπως άφησε ο ίδιος να εννοηθεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ο Bleszinski, ο οποίος είναι αρκετά δραστήριος στο social media, αποκάλυψε ότι έλαβε ένα μήνυμα από το δικηγόρο του που αφορά το LawBreakers, καλώντας του ακόλουθούς του να μείνουν συντονισμένοι.

Σε περίπτωση που δεν θυμάστε, το LawBreakers ήταν ένα multiplayer shooter πρώτου προσώπου που δημιουργήθηκε από τον Cliff Bleszinski, αφού εγκατέλειψε την Epic Games για να δημιουργήσει το δικό του στούντιο, την Boss Key Productions. Κυκλοφόρησε το 2017 και έβαζε δύο ομάδες των πέντε παικτών να ανταγωνίζονται σε διάφορα modes, με διαφορετικούς χαρακτήρες και ικανότητες. Το παιχνίδι διέθετε έναν πρωτότυπο μηχανισμό χαμηλής βαρύτητας που πρόσθετε περισσότερες επιλογές κίνησης και δυναμική στο gameplay.

Ωστόσο, το LawBreakers δεν κατάφερε να προσελκύσει αρκετούς παίκτες κατά την κυκλοφορία του και αντιμετώπισε έντονο ανταγωνισμό από άλλα δημοφιλή παιχνίδια, όπως το Overwatch και το Fortnite. Το παιχνίδι έγινε free-to-play το 2018, αλλά ήταν πολύ αργά για να σωθεί. Οι servers του έκλεισαν τελικά τον Σεπτέμβριο του 2018, καθιστώντας του από τότε unplayable.

Ακόμη δεν ξέρουμε τι ακριβώς μπορεί να σημαίνει το αινιγματικό tweet το Cliff Bleszinski, αλλά δεν είναι απίθανο να δούμε κάποια αναβίωση του LawBreakers. Για την ιστορία, με δεύτερη δημοσίευσή του, ο δημιουργός πρόσθεσε:

Η ομάδα δούλεψε πολύ σκληρά για αυτό. Μετέφερα πολλούς ανθρώπους από άλλα μέρη του κόσμου και το διαδίκτυο απλά έλεγε: ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.

Εν τω μεταξύ, το στούντιο καταστράφηκε και εγώ έπρεπε να αντιμετωπίσω ένα χρόνο παραλυτικής κατάθλιψης από τις ενοχές μου.

Για την ιστορία, ο Cliff Bleszinski είναι ένας πραγματικός βετεράνος της gaming βιομηχανίας, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του σε ηλικία 15 ετών, όταν δημιούργησε το πρώτο του παιχνίδι, το The Palace of Deceit. Εντάχθηκε στην Epic Games το 1992, αφού υπέβαλε το παιχνίδι του Dare to Dream στον CEO της εταιρείας, Tim Sweeney. Ανά τα χρόνια δούλεψε σε πολλά παιχνίδια της σειράς Unreal, συμπεριλαμβανομένων των Unreal Tournament και Unreal Championship, δημιούργησε το franchise Gears of War, το οποίο έγινε ένα από τα πιο επιτυχημένα αποκλειστικά του Xbox και έπαιξε επίσης ρόλο στη δημιουργία του Fortnite, όταν το project ξεκινούσε στην Epic.