Κατεβάστε τώρα δύο πασχαλινά παιχνίδια δωρεάν από το Epic Games Store

Ένα για μεσαιωνικές μάχες και ένα άλλο για τους λάτρεις των survival
13 Απριλίου 2023 18:18
Κατεβάστε τώρα δύο πασχαλινά παιχνίδια δωρεάν από το Epic Games Store

Η φοβερή προσφορά του Dying Light: Enhanced Edition ολοκληρώθηκε και πλέον το Epic Games Store έκανε διαθέσιμα τα πασχαλινά δώρα για τους χρήστες του. Συγκεκριμένα, το γνωστό ψηφιακό κατάστημα χαρίζει δύο ολοκαίνουργια δωρεάν παιχνίδια για την Μεγάλη Εβδομάδα, τα οποία θα είναι διαθέσιμα μέχρι και την επόμενη Πέμπτη. 

To πρώτο παιχνίδι εκ των δύο είναι το Mordhau της Triternion και πρόκειται για ένα multiplayer medieval παιχνίδι, όπου καλείστε να παλέψετε για τη ζωή σας σε τεράστιες μεσαιωνικές μάχες με άλλους 80 παίκτες. Ο τίτλος υπόσχεται ένα πολύ γρήγορο gameplay (σε FPS και third person), με βίαιες μάχες σώμα με σώμα, καθώς και να κάνετε εφόδους με άλογα και πολιορκίες σε μεσαιωνικά κάστρα. Μάλιστα υποστηρίζει achievements και φυσικά online multiplayer για να παίξετε με φίλους σας.

Επίσης το δεύτερο δωρεάν παιχνίδι είναι το Second Extinction της Systemic Reaction, το οποίο κυκλοφόρησε το 2021 σε early access και καλείστε μαζί με άλλους παίκτες να επιβιώσετε σε έναν τεράστιο χάρτη γεμάτο με δεινόσαυρους.

Προλάβετε όμως καθώς τα συγκεκριμένα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα μέχρι τη Πέμπτη 20 Απριλίου στις 18:00. 

Κατεβάστε το MORDHAU πατώντας εδώ.

Κατεβάστε το Second Extinction πατώντας εδώ.