Αποκτήστε αυτό το εξαιρετικό παιχνίδι εντελώς δωρεάν για λίγες μέρες ακόμα

Διαθέσιμο μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη
10 Απριλίου 2023 12:05
Αποκτήστε αυτό το εξαιρετικό παιχνίδι εντελώς δωρεάν για λίγες μέρες ακόμα

Έχετε λίγες μέρες ακόμα για να αποκτήσετε δύο παιχνίδια από το Epic Games Store εντελώς δωρεάν. Πιο συγκεκριμένα, η ψηφιακή πλατφόρμα σάς προσφέρει δύο τίτλους που αξίζουν την προσοχή σας και θα βρίσκονται στην “Free Games” κατηγορία μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Το 1ο παιχνίδι είναι το Dying Light: Enhanced Edition της Techland που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2016 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία τόσο εμπορική, αλλά και από τους κριτικούς του χώρου. Το δωράκι αυτό γίνεται ακόμη πιο πλήρες καθώς πρόκειται για την πιο "τούμπανη" έκδοσή του, η οποία περιλαμβάνει όλα τα DLCs που προσθέτουν πλούσιο έξτρα περιεχόμενο, αλλά και το expansion με τίτλο "The Following".

Κατεβάστε το Dying Light Enhanced Edition πατώντας εδώ.

Το 2ο είναι το shapez της tobspr Games και απευθύνεται κυρίως σε εκείνους που λατρεύουν τους γρίφους μιας και πρόκειται για ένα καθαρό single-player puzzle παιχνίδι.

Κατεβάστε το shapez από εδώ.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τα παραπάνω link και να προσθέσετε τα παιχνίδια στον λογαριασμό σας και θα είναι για πάντα δικά σας. Για να μάθετε ποιοι θα είναι οι επόμενοι δωρεάν τίτλοι που θα δώσει η Epic Games μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.