Αυτά είναι τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store

Διαθέσιμα από την Πέμπτη
08 Απριλίου 2023 14:09
Αυτά είναι τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store

Η Epic Games αποκάλυψε ήδη τα επόμενα παιχνίδια της “Free Games” κατηγορίας του Epic Games Store. Συγκεκριμένα, από την Πέμπτη, 13 Απριλίου, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε δύο τίτλους εντελώς δωρεάν, που θα μείνουν για πάντα στη συλλογή σας.

Το 1ο παιχνίδι είναι το Mordhau της Triternion και πρόκειται για ένα multiplayer medieval παιχνίδι, όπου καλείστε να πάρετε μέρος σε πολλές brutal μάχες. Ο τίτλος υπόσχεται ένα πολύ γρήγορο gameplay, με πολέμους σε κάστρα και πολλά άλλα. Μάλιστα υποστηρίζει achievements και φυσικά online multiplayer για να παίξετε με φίλους σας.

Το 2ο είναι το Second Extinction της Systemic Reaction, το οποίο κυκλοφόρησε το 2021 σε early access και καλείστε μαζί με άλλους παίκτες να επιβιώσετε σε έναν τεράστιο χάρτη γεμάτο με δεινόσαυρους.

Και τα δύο παραπάνω παιχνίδια θα γίνουν διαθέσιμα την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος. Εμείς, θα σας ενημερώσουμε με σχετικό άρθρο όταν διατεθούν.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι από την προηγούμενη Πέμπτη και για λίγες μέρες ακόμα θα μπορείτε να αποκτήσετε δύο παιχνίδια εντελώς δωρεάν. Το ένα μάλιστα είναι το Dying Light: Enhanced Edition και είναι η κατάλληλη ευκαιρία να το παίξετε τώρα αν δεν είχατε ασχοληθεί στο παρελθόν. Κατεβάστε τα πατώντας εδώ.