Τρέξτε! Αυτό το δωρεάν παιχνίδι δεν πρέπει να το χάσετε με τίποτα!

Νέα προσφορά από την Epic Games
06 Απριλίου 2023 18:09
Τρέξτε! Αυτό το δωρεάν παιχνίδι δεν πρέπει να το χάσετε με τίποτα!

Τα νέα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store είναι τώρα διαθέσιμα για να τα αποκτήσετε και το ένα από τα δύο δεν πρέπει να το χάσετε με τίποτα! Πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία ανανέωση την “Free Games” κατηγορίας της και μεταξύ άλλων δίνει έναν τίτλο που αξίζει την προσοχή σας, ειδικά αν λατρεύετε τα zombies.

Ο λόγος γίνεται για το Dying Light: Enhanced Edition, το οποίο θα μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν από σήμερα, μέσα από το ψηφιακό κατάστημα της Epic Games. Ο open-world survival τίτλος της Techland κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2016 και είδε μια μεγάλη επιτυχία τόσο εμπορική, αλλά και από τους κριτικούς του χώρου.

Το δωράκι αυτό γίνεται ακόμη πιο πλήρες καθώς πρόκειται για την πιο "τούμπανη" έκδοσή του, η οποία περιλαμβάνει όλα τα DLCs που προσθέτουν πλούσιο έξτρα περιεχόμενο αλλά και το expansion με τίτλο "The Following".

Κατεβάστε το Dying Light Enhanced Edition πατώντας εδώ.

Το 2ο είναι το shapez της tobspr Games και απευθύνεται κυρίως σε εκείνους που λατρεύουν τους γρίφους μιας και πρόκειται για ένα καθαρό single-player puzzle παιχνίδι.

Κατεβάστε το shapez από εδώ.

Και τα δύο παιχνίδια θα βρίσκονται διαθέσιμα μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη 16 Απριλίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Για να μαθαίνετε πρώτοι για τα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.