Κατεβάστε τώρα δύο παιχνιδάρες εντελώς δωρεάν!

Από το Epic Games Store
04 Απριλίου 2024 18:00
Κατεβάστε τώρα δύο παιχνιδάρες εντελώς δωρεάν!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και πριν από μερικές ημέρες, το Epic Games Store θα σας δώσει δύο παιχνιδάρες εντελώς δωρεάν. Η μεγάλη μέρα έφτασε και από σήμερα και για μία εβδομάδα ακόμα, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε αυτούς τους δύο τίτλους, χωρίς κάποιο κόστος.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι από τη στιγμή που θα προσθέσετε τα παιχνίδια στη συλλογή σας, θα βρίσκονται στον λογαριασμό σας για πάντα και δεν έχουνε “κάποια ημερομηνία λήξης”.

Το πρώτο και πιο καλό θα λέγαμε παιχνίδι είναι το The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition, που είναι η πλήρη έκδοση του του first person RPG επιστημονικής φαντασίας της Obsidian Entertainment. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει δύο DLC expansion, τα "Peril on Gordon" και "Murder on Eridanos", ενώ παράλληλα προσφέρει αναβαθμισμένα γραφικά. Η αρχική τιμή του παιχνιδιού ήταν στα 59.99 ευρώ, αλλά μπορεί να γίνει δικό σας τώρα χωρίς κάποιο κόστος.

Το δεύτερο παιχνίδι είναι επίσης ιδιαίτερο και θα αρέσει σε αρκετούς. Αυτό είναι το Thief το remake του γνωστού stealth sim τίτλου της Eidos Montreal που κυκλοφόρησε το 2014 και κοστίζει €19.99 στο Epic Games Store.

Κατεβάστε το The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition εντελώς δωρεάν πατώντας εδώ.

Αποκτήστε το Thief επίσης δωρεάν κάνοντας κλικ εδώ.

Οι δύο τίτλοι θα βρίσκονται δωρεάν μέχρι την επόμενη Πέμπτη, 11 Απριλίου στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα παιχνίδια μέσα από τα trailers που θα βρείτε παρακάτω.