Atomic Heart 2: Οι δημιουργοί ήδη άρχισαν τα σχέδια για το sequel

Τι αποκάλυψε Ρώσος YouTuber από συνέντευξή του με στελέχη της Mundfish
13 Μαρτίου 2023 20:55
Atomic Heart 2: Οι δημιουργοί ήδη άρχισαν τα σχέδια για το sequel

Η Mundfish φαίνεται να σχεδιάζει ήδη τη συνέχεια του Atomic Heart, όπως αποκαλύπτει ένας Ρώσος YouTuber που μίλησε με τους developers του Bioshock-like τίτλου. 

Στο νέο του βίντεο του YouTuber ονόματι, Alexey Makarenkov, συνομιλεί με τους developers της Mundfish και στη διάρκειά του ανακοινώνεται ότι ήδη σχεδιάζεται το Atomic Heart 2. Συγκεκριμένα ο Makarenkov ρώτησε τρεις ερωτήσεις στη Mundfish σχετικά με το τι σκοπεύουν να κάνουν για ένα ενδεχόμενο Atomic Heart 2. 

Και ενώ θα περίμενε κανείς, όπως και ο YouTuber αναφέρει στο βίντεο -το οποίο να σημειωθεί ότι μεταφράστηκε με Google Translate- να απαντήσουν ως είθισται με ασάφειες, βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν ανέφεραν ξεκάθαρα ότι ήδη το Atomic Heart 2 βρίσκεται στη φάση σχεδιασμού. 

Όσον αφορά τις κριτικές του, το Atomic Heart κυμαίνεται στα δύο μεγάλα aggregator sites, δηλαδή το Open Critic και το Metacritic στο 74/100 και 75/100 αντίστοιχα (στην PC έκδοση όσον αφορά το δεύτερο), ενώ η σελίδα του στο Steam έχει θετικό σκορ που φτάνει το 86%. 

Τις εντυπώσεις μας, που επιμελήθηκε ο Σάκης Καρπάς σε video review θα δείτε πατώντας εδώ

Το Atomic Heart κυκλοφορεί ήδη PC, PS4, Xbox One, PS5 και Xbox Series X|S. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο τίτλος είναι διαθέσιμος και στην συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass

Tags: