Θα πάθετε πλάκα με τα γραφικά του σοβιετικού Atomic Heart στο νέο RTX Gameplay Trailer!

Μια φρέσκια ματιά στο παιχνίδι
04 Ιανουαρίου 2023 00:07
Θα πάθετε πλάκα με τα γραφικά του σοβιετικού Atomic Heart στο νέο RTX Gameplay Trailer!

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου “GeForce Beyond” event της Nvidia, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της CES 2023, η ρωσική ομάδα ανάπτυξης Mundfish σε συνεργασία με την publishing εταιρία Focus Entertainment κυκλοφόρησαν ένα νέο gameplay trailer από το Atomic Heart, το οποίο εστιάζει στα ray-tracing εφέ που θα ενσωματώνει ο τίτλος.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η νέα ανακοίνωση του στούντιο ήταν πως το παιχνίδι θα υποστηρίζει την εντυπωσιακή DLSS 3 τεχνολογία της Nvidia για τους κατόχους των συμβατών καρτών γραφικών της RTX 4000 σειράς. Φυσικά, το βίντεο που την συνόδευσε περιλαμβάνει διάφορα πλάνα που αναδεικνύουν την δουλειά που έχει γίνει στο τεχνικό τομέα, ο οποίος ενσωματώνει διάφορα ray tracing εφέ, όπως για παράδειγμα καλύτερες αντανακλάσεις σε νερά και γυαλιστερές επιφάνειές.

Μέσα από τον player που ακολουθεί, λοιπόν, μπορείτε να πάρετε μια ακόμη γεύση από το action-RPG και την τρελή δυστοπία του, που θα μεταφέρει τους παίκτες σε έναν εναλλακτικό κόσμο, όπου ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος είχε διαφορετική έκβαση. Συνοπτικά, στο παιχνίδι αναλαμβάνετε το ρόλο του ψυχικά ασταθή ειδικού πράκτορα της KGB, Major Sergey, γνωστό ευρύτερα ως 'P-3', ο οποίος αναλαμβάνει να σταματήσει τις ορδές από ρομπότ που έχουν σταματήσει να υπακούνε και τα έβαλαν με τους δημιουργούς τους.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Atomic Heart είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου του 2023 για τα PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One, κάνοντας το ντεμπούτο του από την πρώτη μέρα και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.