Το Suicide Squad παιχνίδι ακούγεται ότι θα χάσει εντελώς το 2023

Κακά μαντάτα για το Kill the Justice League
11 Μαρτίου 2023 19:56
Το Suicide Squad παιχνίδι ακούγεται ότι θα χάσει εντελώς το 2023

Στο πλαίσιο του πρώτου State of Play για το 2023, η Rocksteady έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας άφθονα νέα gameplay πλάνα και πληροφορίες για το επερχόμενο Suicide Squad: Kill the Justice League, το οποίο σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση αναμένεται να κυκλοφορήσει για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και για τις κονσόλες νέας γενιάς PS5 και Xbox Series X|S στις 26 Μαΐου του 2023.

Ωστόσο, η κοινότητα έκανε πολλά παράπονα μετά την αναλυτική αυτή παρουσίαση του τίτλου, ειδικότερα για την Game as a Service δομή του. Οι αντιδράσεις αυτές φαίνεται πως επηρέασαν τα σχέδια της ομάδας ανάπτυξης και της Warner, αφού λίγες ημέρες μετά κυκλοφόρησε ένα ρεπορτάζ από τον έγκριτο ρεπόρτερ Jason Schreier του Bloomberg, ο οποίος έκανε γνωστό ότι εσωτερικά ο τίτλος έλαβε καθυστέρηση και αναμένεται πλέον αργότερα μέσα στο 2023. Αντίστοιχες πληροφορίες έφτασαν και στα αυτιά του Jez Corden του Windows Central, ο οποίος άκουσε πως το Kill the Justice League μπορεί να κυκλοφορήσει στα τέλη της χρονιάς.

Δυστυχώς για τους fans που ανυπομονούσαν για το επόμενο project της Rocksteady, ο εξίσου έμπιστος ρεπόρτερ Jeff Grubb, ήρθε να αποκαλύψει μια ακόμη πιο δυσχερής εικόνα. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός podcast του έκανε γνωστό ότι σύμφωνα με μια έμπιστη πηγή, το Suicide Squad: Kill the Justice League ενδέχεται να χάσει εντελώς το 2023 και να έρθει τελικά κάποια στιγμή μέσα στο 2024. Μιλώντας σχετικά, τόνισε:

Δεν θέλω να προκαλέσω πανικό ή κάτι τέτοιο, αλλά έχω ακούσει ότι δεν θα έρθει καν φέτος, αλλά το 2024. Αυτά τα πράγματα είναι δύσκολο να τα προσδιορίσεις με απόλυτη βεβαιότητα, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αυτή η πηγή ήταν πάντα πολύ καλή.

Προφανώς, μια τόσο μεγάλη καθυστέρηση ενός χρόνου, σημαίνει ότι η ομάδα ανάπτυξης και η publishing εταιρία ενδέχεται να εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο για μεγάλες δομικές αλλαγές . Φυσικά, για την ώρα δε υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση, οπότε μένει να δούμε τι θα αποφασιστεί και πότε θα κυκλοφορήσει εν τέλει το project.


Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, στο Suicide Squad: Kill the Justice League τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Task Force X, με μια αποστολή: Να σκοτώσει την Justice League. Φυσικά πρόκειται για τα λατρεμένα μέλη της Suicide Squad, δηλαδή τη θεότρελη Harley Quinn, τον Captain Boomerang, τον Deadshot και τον King Shark (στον οποίο χαρίζει τη φωνή του ο γνωστός superstar του WWE, Samoa Joe). Η ομάδα, λοιπόν, αναλαμβάνει να ταξιδέψει στην πόλη του Superman για τη εν λόγω αποστολή και να τα βάλει μαζί του!

Μάλιστα, η Metropolis θα είναι δύο φορές μεγαλύτερη από την Gotham του Batman: Arkham Knight, μια λεπτομέρεια που μοιράστηκαν οι δημιουργοί μέσα από ένα αναλυτικό behind the scenes βίντεο που δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας πρόσφατα. Όλο το νέο υλικό του State of Play ακολουθεί παρακάτω.