Τελική ημερομηνία για το Starfield της Bethesda – Δείτε το νέο trailer

Διπλό σόου από τη Microsoft τον Ιούνιο
08 Μαρτίου 2023 17:49
Τελική ημερομηνία για το Starfield της Bethesda – Δείτε το νέο trailer

Και επίσημα η αντίστροφη μέτρηση μπορεί να ξεκινήσει. Η Bethesda μόλις ανακοίνωσε την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του Starfield, το οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του αποκλειστικά στις Xbox Series X και Xbox Series S κονσόλες, καθώς και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam στις 6 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από ένα σύντομο trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε μέσα από τον player που ακολουθεί. Αυτό περιλαμβάνει διάφορα ολοκαίνουργια gameplay πλάνα από το πρώτο νέο IP των Bethesda Game Studios εδώ και 25 χρόνια, ενώ κρύβει και μια ακόμη ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, η Bethesda θα πραγματοποιήσει σύντομα ένα ειδικό event αποκλειστικά αφιερωμένο στο παιχνίδι. Το Starfield Direct, όπως αυτό ονομάζεται, θα μεταδοθεί ζωντανά στις 11 Ιουνίου του 2023, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου του Xbox.

Πρακτικά, η Microsoft ετοιμάζει ένα διπλό σόου για την περίοδο του Summer Game Fest, ξεκινώντας με το καθιερωμένο της event και συνεχίζοντας με την άκρως αναμενόμενη αποκλειστικότητα της Bethesda.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε ότι το Starfield θα είναι από την πρώτη μέρα διαθέσιμο και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.

Το παιχνίδι αναμένεται να έχει τεράστια κλίμακα, αφού η Bethesda έχει επιβεβαιώσει πως θα περιλαμβάνει τελικά πάνω από 250.000 προτάσεις διαλόγου! Συγκριτικά, το The Elder Scrolls V: Skyrim είχε 60.000 προτάσεις διαλόγου, ενώ το Fallout 4 έφτανε τις 111.000. Παράλληλα, το Starfield θα έχει και τη μεγαλύτερη πόλη απ’ ό,τι έχουμε δει ποτέ στα Skyrim, Oblivion και Fallout. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να δείτε ξανά το πρώτο χορταστικό gameplay βίντεο 15 λεπτών που είχε δει τα φώτα της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια του Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 πατώντας εδώ. Τέλος, μπορείτε να ακούσετε το επικό main theme του RPG τίτλου, το οποίο συνθέτει ο Inon Zur, γνωστός στους fans της Bethesda για τη δουλειά του στα Fallout, πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, αρχικά το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου του 2022, ενώ έπειτα μεταφέρθηκε για το πρώτο μισό του 2023. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως έχουμε να κάνουμε με την τρίτη καθυστέρηση.