Το Starfield θα έχει τη μεγαλύτερη πόλη απ’ ό,τι έχουμε δει ποτέ στα Skyrim, Oblivion και Fallout

Η ‘New Atlantis’ θα ανεβάσει τον πήχη όσον αφορά τις εμπειρίες της Bethesda
16 Ιουνίου 2022 17:06
Το Starfield θα έχει τη μεγαλύτερη πόλη απ’ ό,τι έχουμε δει ποτέ στα Skyrim, Oblivion και Fallout

Ένα από το πιο εντυπωσιακά στατιστικά του φιλόδοξου Starfield της Bethesda είναι πως θα έχει 1000 πλανήτες προς εξερεύνηση, με την ομάδα να καθησυχάζει συγχρόνως τους παίκτες, τονίζοντας πως το παιχνίδι έχει περισσότερο χειροποίητο περιεχόμενο απ’ οποιοδήποτε άλλο RPG της. Όπως φαίνεται, το Starfield θα ξεπερνά τα Skyrim, Oblivion και Fallout και όσον αφορά τις πόλεις τους.

Ναι, η Imperial City του Oblivion, η Solitude του Skyrim και η Diamond City του Fallout 4 θα πρέπει να κάνουν στην άκρη, αφού πλέον γνωρίζουμε και επίσημα πως η New Atlantis θα ανεβάσει τον πήχη, όντας η μεγαλύτερη πόλη που έχουμε εξερευνήσει ποτέ σε παιχνίδι της Bethesda.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο IGN, ο Howard τόνισε πως το Starfield θα έχει τέσσερις βασικές πόλεις. Ειδικότερα, όμως, όσον αφορά την New Atlantis ανέφερε::

Έχει όλες τις υπηρεσίες που θα περιμένατε και μπορείτε να προσαρμόσετε το πλοίο σας εκεί. Συγχρόνως είναι και το αρχηγείο του Constellation, το οποίο είναι το faction στο οποίο συμμετέχετε, η τελευταία ομάδα εξερευνητών του διαστήματος – κάτι σαν τη NASA αν συναντούσε τον Indiana Jones που συναντά το The League of Extraordinary Gentleman [σειρά κόμικς του Alan Moore].

Από τις 30 με 40 ώρες που διαρκεί το βασικό campaign του παιχνιδιού, οι παίκτες σίγουρα θα περάσουν αρκετές από αυτές στη New Atlantis. Όντας η πρωτεύουσα του faction των Ηνωμένων Αποικιών, φαίνεται ότι η εν λόγω πόλη θα είναι και η αφετηρία του main quest.

Για την ιστορία, παρακάτω μπορείτε να βρείτε ένα developer commentary βίντεο αφιερωμένο στην εν λόγω πόλη, το οποίο είχε δημοσιευτεί πέρυσι τον Αύγουστο.

Το Starfield βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τα Xbox Series X και Xbox Series S όσον αφορά τις κονσόλες, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο τίτλος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του εντός του 2023 και θα είναι από την πρώτη μέρα διαθέσιμος στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass. Δυστυχώς η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.