Η Bethesda θα προσθέσει νέα χαρακτηριστικά στο Starfield – Έρχονται πολλά updates

Και θα βελτιώσει τα “in-progress” quests
13 Δεκεμβρίου 2023 11:46
Η Bethesda θα προσθέσει νέα χαρακτηριστικά στο Starfield – Έρχονται πολλά updates

Η Bethesda Game Studios ανακοίνωσε ότι θα φέρει ένα διάφορα updates για το Starfield που θα βελτιώσουν τη συνολική εμπειρία του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα θα προσθέσουν και νέα χαρακτηριστικά.

Τα νέα ήρθαν μέσα από το επίσημο subreddit του παιχνιδιού, όπου η Bethesda μοιράστηκε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις επερχόμενες ενημερώσεις. Αρχικά, η εταιρία είπε ότι θα φέρει city maps, αλλά θα προσθέσει και νέους τρόπους για να περιηγείστε στο παιχνίδι.

Παράλληλα με αυτά, η Bethesda επιβεβαίωσε ότι θα δείτε ενημερώσεις από τις αρχές του 2024, που θα περιλαμβάνουν πολλές διορθώσεις όσον αφορά τα in-progress quest και σχεδιάζει να προσθέσει και αρκετές νέες quality-of-life παραμετροποιήσεις που έχουν ζητήσει ήδη οι fans, όπως είναι η επίσημη υποστήριξη για mods.

Δουλέψαμε σκληρά για πολλά από τα ζητήματα που έχετε δημοσιεύσει και αναμένουμε να κυκλοφορήσουμε μια ενημέρωση στις αρχές του επόμενου έτους που θα περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό επιδιορθώσεων των in-progress αποστολών, καθώς και τα FSR3 και XeSS. Αν και έχουμε διορθώσει πολλά ζητήματα στα quests, οι επιδιορθώσεις για τα in-progress quests είναι πολύ πιο δύσκολες για να διορθωθούν και έχουμε δημιουργήσει ένα νέο σύστημα για να τα διορθώσουμε χωρίς να χρειαστεί να κάνετε roll back το save σας.

Επίσης, εργαζόμαστε σκληρά για πολλές από τις νέες δυνατότητες που ζητήσατε, από χάρτες στις πόλεις, από την υποστήριξη mods, αλλά και σε όλους τους νέους τρόπους για traveling (μείνετε συντονισμένοι!).

Τα updates αυτά θα ξεκινήσουν να έρχονται από τις αρχές του 2024 και ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάθε έξι εβδομάδες. Προς το παρόν, η εταιρία δεν αποκάλυψε πότε ακριβώς θα διαθέσει το πρώτο update.

Στις 21 Νοεμβρίου σάς μεταφέραμε ότι το Starfield τρέχει πλέον πολύ καλύτερα, καθώς είχε φτάσει ένα μεγάλο -και πολύ σημαντικό- update. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό πατώντας εδώ. Την άποψή μας για το παιχνίδι της Bethesda μπορείτε να την μάθετε πατώντας εδώ, μέσα από το αναλυτικό VIDEO REVIEW που είχε επιμεληθεί ο Σάκης Καρπάς και ο Θέμης Μπολτσής.

Για την ιστορία, το Starfield έγινε διαθέσιμο αρχικά την 1 Σεπτεμβρίου για όσους παίκτες προτίμησαν την Premium Edition, καταφθάνοντας για όλους τους κατόχους Xbox Series X και Xbox Series S κονσολών, και όλους τους PC gamers στις 6 Σεπτεμβρίου.