Starfield: Τελικά θα έχει πάνω από 250.000 προτάσεις διαλόγου - Το Skyrim είχε 60.000 

Ο Todd Howard αποκαλύπτει νέα στοιχεία
13 Οκτωβρίου 2022 16:36
Starfield: Τελικά θα έχει πάνω από 250.000 προτάσεις διαλόγου - Το Skyrim είχε 60.000 

Με περίπου δύο μήνες να έχουν απομείνει στο 2022, το ντεμπούτο του Starfield είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ και έτσι η Bethesda έδωσε τώρα στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο βίντεο της νέας σειράς Constellation Questions. Στο πλαίσιό της, ο δημιουργός του παιχνιδιού, ο πασίγνωστος σχεδιαστής Todd Howard απαντά σε διάφορες ερωτήσεις της κοινότητας σχετικά με το φιλόδοξο RPG.

Για παράδειγμα, ο Howard μιλά για το σύστημα των traits, ξεκαθαρίζει αν το Starfield μπορεί να χαρακτηριστεί ως "hard sci-fi" παιχνίδι, ενώ αποκαλύπτει και μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τους διαλόγους.

Ειδικότερα όσον αφορά το τελευταίο κομμάτι, για άλλη μια φορά παίρνουμε μια γεύση από την κολοσσιαία κλίμακα του project. Συγκεκριμένα, ο Howard επισήμανε ότι το Starfield θα έχει τελικά πάνω από 250.000 προτάσεις διαλόγου! Συγκριτικά, το The Elder Scrolls V: Skyrim είχε 60.000 προτάσεις διαλόγου, ενώ το Fallout 4 έφτανε τις 111.000. Μάλιστα, τον Σεπτέμβριο του 2021 η Bethesda είχε επισημάνει πως το παιχνίδι θα έχει 150.000 γραμμές διαλόγου, κάτι που σημαίνει ότι η όλη κλίμακα του project μεγάλωσε αισθητά μέσα στον τελευταίο χρόνο.

Η κλίμακα του παιχνιδιού, ο όγκος του περιεχομένου που δημιουργούμε, είναι αρκετά μεγαλύτερος από ό,τι έχουμε κάνει στο παρελθόν όσον αφορά τα quests και άλλα τέτοια πράγματα. Με τους διαλόγους, μόλις ξεπεράσαμε τις 250.000 γραμμές. Αυτοί είναι σίγουρα πολλοί διάλογοι, αλλά τους εξετάσαμε και ο αντίκτυπος είναι πραγματικά εκεί. Μάλιστα, το Starfield περιλαμβάνει το αγαπημένο μου σύστημα πειθούς.

Για περισσότερα μπορείτε να παρακολουθήσετε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε ότι το Starfield βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τα Xbox Series X και Xbox Series S όσον αφορά τις κονσόλες, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο τίτλος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του εντός του 2023 και θα είναι από την πρώτη μέρα διαθέσιμος στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass. Δυστυχώς η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.