Το Starfield θα έχει πάνω από 150.000 προτάσεις διαλόγου – Το Skyrim είχε 60.000

Νέες πληροφορίες για το φιλόδοξο RPG της Bethesda
30 Σεπτεμβρίου 2021 15:34
Το Starfield θα έχει πάνω από 150.000 προτάσεις διαλόγου – Το Skyrim είχε 60.000

Το Starfield φαίνεται πως είναι μια πραγματικά φιλόδοξη παραγωγή από την Bethesda, όπως προκύπτει από τις νέες δηλώσεις του Todd Howard. Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος δημιουργός του πολυβραβευμένου Elder Scrolls franchise συμμετείχε στην παρουσίαση του Xbox για το Tokyo Game Show 2021.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Howard έκανε γνωστό πως το διαστημικό RPG θα περιλαμβάνει από 150.000 προτάσεις διαλόγου. Συγκριτικά, το The Elder Scrolls V: Skyrim είχε 60.000 προτάσεις διαλόγου, ενώ το Fallout 4 έφτανε τις 111.000. Αυτό σημαίνει πως τουλάχιστον όσον αφορά αυτή την πτυχή, το Starfield είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της Bethesda μέχρι σήμερα. Παράλληλα, έγινε γνωστό πως ο τίτλος θα προσφέρει και ολοκληρωμένα ιαπωνικά voice overs.

Το σχετικό απόσπασμα του σόου ακολουθεί παρακάτω.

Για την ιστορία, πρόκειται για πρώτο νέο IP της Bethesda εδώ και 20 χρόνια, αφού το στούντιο τελευταία είχε επικεντρωθεί στα Elder Scrolls και Fallout.

Tο Starfield βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τα Xbox Series X και Xbox Series S όσον αφορά τις κονσόλες, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο τίτλος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις 11 Νοεμβρίου του 2022 και θα είναι από την πρώτη μέρα διαθέσιμος στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.

Τέλος, η Bethesda αποκάλυψε στο Tokyo Game Show 2021 πως και το Redfall θα έχει πλήρως ιαπωνικά voice overs, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα αντίστοιχο βίντεο. Δείτε το παρακάτω.