Street Fighter 6: Οι Zangief και Cammy επιστρέφουν και μοιράζουν ατελείωτο ξύλο στο νέο trailer!

Ενώ αποκαλύφθηκε και μια ολοκαίνουργια χαρακτήρας
24 Φεβρουαρίου 2023 00:05
Street Fighter 6: Οι Zangief και Cammy επιστρέφουν και μοιράζουν ατελείωτο ξύλο στο νέο trailer!

Κατά τη διάρκεια του πρώτου State of Play του 2023, η Capcom δανείστηκε λίγο από το χρόνο του σόου του PlayStation για να παρουσιάσει νέα πλάνα από δύο άκρως αναμενόμενες κυκλοφορίες της, τα Street Fighter 6 και το Resident Evil 4.

Ειδικότερα όσον αφορά τον fighting τίτλο, τα φώτα της δημοσιότητας είδε ένα ολοκαίνουργιο gameplay trailer συνολικής διάρκεια τρεισήμισι λεπτών. Αυτό εστιάζει στο πλούσιο ροστερ των μαχητών του παιχνιδιού και ειδικότερα στην «αρκούδα», το «πουλί» και τη «μέλισσα».

Συγκεκριμένα, η Capcom έκανε γνωστό πως οι λατρεμένοι από την κοινότητα Zangief και Cammy θα επιστρέψουν στο Street Fighter 6, ενώ τη λίστα των μαχητών θα εμπλουτίσει και η Lily που είναι ολοκαίνουργια προσθήκη. Συνολικά, το Street Fighter 6 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με ένα roster 18 χαρακτήρων. Φυσικά, αυτό θα επεκταθεί περεταίρω μετά την αρχική κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, εκτός από τις κλασσικές μάχες που έχουν αγαπήσει οι fans όλα αυτά τα χρόνια, το Street Fighter 6 θα έχει και ένα open-world adventure mode, για να απολαύσουν οι επίδοξοι μαχητές. Το mode αυτό θα ονομάζεται World Tour και η Capcom το περιγράφει ως μια "immersive single-player story εμπειρία". Παράλληλα, αυτό δε θα είναι το μοναδικό καινούργιο mode, μιας και η Capcom έχει επιμεληθεί και το Battle Hub, το οποίο αφορά την online ανταγωνιστική πλευρά των πραγμάτων. Παράλληλα, μια ακόμη νέα λειτουργία του fighting τίτλου είναι τα Dynamic Controls, για τους αρχάριους της παρέας που δυσκολεύονται με τους συνδυασμούς και το αυστηρό timing που απαιτεί η εκτέλεση των combos.

Τέλος, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, το Street Fighter 6 θα καταφθάσει και στις Xbox πλατφόρμες, με την κυκλοφορία του να είναι προγραμματισμένη για τα PS5, PS4, Xbox Series X|S και PC (μέσω Steam) στις 2 Ιουνίου του 2023.