Atomic Heart: Κυκλοφόρησε ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2023 – Δείτε το launch trailer

Μόλις προστέθηκε και στο Xbox Game Pass
21 Φεβρουαρίου 2023 13:01
Atomic Heart: Κυκλοφόρησε ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2023 – Δείτε το launch trailer

Το Atomic Heart είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο αναμενόμενα -και ιδιαίτερα- παιχνίδια της χρονιάς και από σήμερα θα μπορείτε να το απολαύσετε. Πιο συγκεκριμένα, από σήμερα, 21 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί ο πολυαναμενόμενος τίτλος της Mundfish σε όλες τις κονσόλες, αλλά και στο PC.

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία του, λοιπόν, η ομάδα ανάπτυξης έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το launch trailer, το οποίο είναι ακριβώς όπως το φαντάζεστε. Με μουσική από τον θρυλικό Mick Gordon (DOOM), το τελικό βίντεο του τίτλου είναι εκρηκτικό και παράλληλα σας δίνει μια μικρή γεύση από όλο αυτό το αλλόκοτο ταξίδι που σας περιμένει.

Η επίσημη σύνοψη του Atomic Heart:

ΤΙ ΚΡYΒΕΤΑΙ ΠIΣΩ ΑΠO ΤΟ ΟΥΤΟΠΙΚO ΌΝΕΙΡΟ; Σε έναν τρελό και μεγαλειώδη ουτοπικό κόσμο, πάρτε μέρος σε εκρηκτικές αναμετρήσεις. Προσαρμόστε το στυλ μάχης σας σε κάθε αντίπαλο, χρησιμοποιήστε το περιβάλλον σας και αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας για να εκπληρώσετε την αποστολή σας. Αν θέλετε να φτάσετε στην αλήθεια, θα πρέπει να το πληρώσετε με αίμα.

Λίγα λόγια για το Atomic Heart:

Το σύστημα μάχης του Atomic Heart βασίζεται σε shooting και slashing με αυτοσχέδια όπλα. Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο εύρος εχθρών, από ρομπότ μέχρι βιολογικούς οργανισμούς. Στο παιχνίδι θα υπάρχει και crafting σύστημα, με όπλα που θα μπορούν να δημιουργηθούν από μεταλλικά μέρη που συλλέγονται από το περιβάλλον.

Παράλληλα, τα όπλα αυτά θα μπορούν να αναβαθμιστούν μέσα από έναν μηχανισμό που ονομάζεται "casettes”. Μία από τις σημαντικότερες πτυχές της εμπειρίας είναι το Polymer Glove, το ειδικό γάντι που θα φοράει ο κεντρικός πρωταγωνιστής, το οποίο του δίνει εντυπωσιακές δυνάμεις, όπως ηλεκτρισμός, τηλεκίνηση και πάγωμα των εχθρών.

Τα PC specs του τίτλου:

Το Atomic Heart κυκλοφορεί από σήμερα σε PC, PS4, Xbox One, PS5 και Xbox Series X|S. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο τίτλος έγινε διαθέσιμος και στην συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass. Δείτε το launch trailer παρακάτω.

Tags: