Παίξτε εντελώς δωρεάν το Age of Empires IV: Anniversary Edition στο Steam

Για όλο το Σαββατοκύριακο
16 Φεβρουαρίου 2023 23:43
Παίξτε εντελώς δωρεάν το Age of Empires IV: Anniversary Edition στο Steam

Το Steam μόλις αποκάλυψε ότι από σήμερα και για όλο το σαββατοκύριακο θα μπορείτε να παίξετε εντελώς δωρεάν το Age of Empires IV: Anniversary Edition. Η συγκεκριμένη έκδοση φέρνει μπόλικο νέο περιεχόμενο στο παιχνίδι, όπως νέες αποστολές και εκστρατείες.

Στο παιχνίδι, μεταξύ άλλων θα μπορείτε να χτίσετε πόλεις, να διαχειριστείτε τους πόρους σας όπως εσείς θέλετε και να οδηγήσετε τα στρατεύματά σας σε στεριά και θάλασσα μέσα από αρκετές εκστρατείες με 35 αποστολές που καλύπτουν 500 χρόνια ιστορίας, από τον Μεσαίωνα έως την Αναγέννηση.

Κατεβάστε το Age of Empires IV: Anniversary Edition πατώντας εδώ.

Η δωρεάν δοκιμή θα ολοκληρωθεί σε τρεις ημέρες από σήμερα.

Η σύνοψη του Age of Empires IV λέει τα εξής:

Ένα από τα πλέον αγαπημένα παιχνίδια στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο επιστρέφει με δόξα και τιμή με το Age of Empires IV, βάζοντάς σας στο επίκεντρο επικών ιστορικών μαχών που διαμόρφωσαν τον κόσμο. Παρουσιάζοντας τώρα ισχυρά εργαλεία δημιουργού με το Content Editor.

Διαθέτοντας τόσο γνωστούς όσο και καινοτόμους νέους τρόπους για να επεκτείνετε την αυτοκρατορία σας, το Age of Empires IV: Anniversary Edition φέρνει ένα εξελιγμένο παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο στο επόμενο επίπεδο με πλήθος δωρεάν νέου περιεχομένου και χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένων ολοκαίνουργιων πολιτισμών.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η Anniversary Edition προσθέτει αρκετό νέο περιεχόμενο. Αυτή τη στιγμή τρέχει και μια προσφορά του παιχνιδιού στο Steam και κοστίζει 23,99 ευρώ από 39,99 που κάνει κανονικά.