Streamer θέλει να τερματίσει το Elden Ring με χειριστήριο και με “χαλάκι” χορού ταυτόχρονα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Miss MissMikkaa συνεχίζει να ασχολείται με τον τίτλο της FromSoftware
12 Δεκεμβρίου 2022 19:20
Streamer θέλει να τερματίσει το Elden Ring με χειριστήριο και με “χαλάκι” χορού ταυτόχρονα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η MissMikkaa είναι γνωστή στην κοινότητα του Elden Ring για τους διάφορους τρόπους που προσπαθεί να παίξει το παιχνίδι της FromSoftware. Την πρώτη φορά είχε γίνει viral, αφού είχε σκοτώσει ένα από τα πιο δύσκολα bosses με το ένα χέρι, ενώ αργότερα προσπάθησε να τερματίσει το παιχνίδι…χορεύοντας. Η εν λόγω streamer επιστρέφει τώρα και το έχει πάει σε άλλο επίπεδο.

Ο λόγος; Όπως έγινε γνωστό, η MissMikkaa προσπαθεί τώρα να ολοκληρώσει το Elden Ring με δύο διαφορετικούς τρόπους, αλλά ταυτόχρονα. Αυτό που κάνει είναι να παίζει κανονικά το παιχνίδι με χειριστήριο του PS5, αλλά την ίδια στιγμή παίζει και στο PC, στο οποίο έχει συνδέσει ένα “dance mat”, ένα ειδικό “χειριστήριο” για παιχνίδια χορού, το οποίο έχει τη μορφή χαλιού και χορεύει.

Ναι, παίζει με controller και "χορεύει" ταυτόχρονα. Μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να σκοτώσει το πρώτο boss του παιχνιδιού και συνεχίζει κανονικά. Όπως είναι προφανές, αυτό το εγχείρημά της έγινε viral στο Twitter μιας και το συγκεκριμένο tweet που θα δείτε παρακάτω έχει ξεπεράσει τα 35.000 likes.

Το Elden Ring έχασε την κορυφή, αφού το νούμερο 1 παιχνίδι του 2022 είναι πλέον άλλο. Πατώντας εδώ θα μάθετε περισσότερα.

Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη προσπάθεια και οι fans της αναρωτιούνται αν όντως καταφέρει να πετύχει το στόχο της. Εσείς θα δοκιμάζατε κάτι τέτοιο; Πείτε μας στα σχόλια.

Tags: