Νέο God of War μετά το Ragnarok; - Τι απάντησε η Santa Monica

Ο director του είναι ανοιχτός στην ιδέα
16 Νοεμβρίου 2022 18:51
Νέο God of War μετά το Ragnarok; - Τι απάντησε η Santa Monica

Όπως φαίνεται, ο director του God of War Ragnarok θέλει το λατρεμένο franchise να συνεχιστεί και έτσι όχι απλώ δεν αποκλείεται να δούμε κάποιο νέο κεφάλαιο στο μέλλον, αλλά μάλλον είναι και πιθανό. Συγκεκριμένα, ο Eric Williams, μαζί με τον Cory Barlog και άλλα βασικά μέλη του Santa Monica Studio παραχώρησαν μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Los Angeles Times, με αφορμή την κυκλοφορία του Ragnarok, το οποίο ολοκληρώνει το σκανδιναβικό saga της ιστορίας.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, τα στελέχη του στούντιο αναφέρθηκαν συνοπτικά και στο τι επιφυλάσσει το μέλλον. Χωρίς να αποκαλύπτει πολλά, ο Barlog τόνισε πως το Santa Monica Studio είναι αυτή τη στιγμή «απλωμένο σε πολλά διαφορετικά πράγματα» και αρνήθηκε να δώσε περεταίρω διευκρινήσεις, όταν τον πίεσε το μέσο.

Πάντως, το God of War φαίνεται πως έχει μέλλον, αφού συμπληρώνοντας τις δηλώσεις του Barlog, ο Williams πρόσθεσε ότι αν η ομάδα αποφασίσει αφοσιωθεί πλήρως στο God of War franchise, αυτό δεν είναι «ντροπή».

Θυμάμαι ότι μιλούσα με κάποιον από μια άλλη εταιρεία παιχνιδιών, ο οποίος προσπαθούσε να με πείσει να φύγω. Μου είπε: "Θέλεις να είσαι γνωστός ως ο τύπος που φτιάχνει "God of War" για το υπόλοιπο της ζωής του;". Αυτό ήταν το μεγάλο του επιχείρημα για να με αποτρέψει και τελικά δε δούλεψε, γιατί ναι, κατά κάποιο τρόπο το θέλω.

Για την ιστορία, πέρα από τα God of War, η ομάδα στο παρελθόν είχε κάνει publish και είχε βοηθήσει σε διάφορους indie τίτλους, όπως το πολυβραβευμένο Journey και το Bound. Μάλιστα, υπήρχαν πληροφορίες πως πριν τελικά καταπιαστεί με το reboot του God of War που έφτασε το 2018, εργαζόταν σε ένα sci-fi project που ακυρώθηκε. Το αν τώρα ετοιμάζει κάποιο νέο IP ή κάποιο νέο God of War ή ίσως και τα δύο, δε μπορούμε να το ξέρουμε.

Για περισσότερα σχετικά με το God of War Ragnarok μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ, ενώ μπορείτε να βρείτε και το gameplay βίντεο μας, πατώντας εδώ. Συγχρόνως, πατώντας εδώ θα βρείτε το unboxing μας για την συλλεκτική του έκδοση.

Από την άλλη, σε περίπτωση που δεν έχετε ξεκινήσει ακόμη την περιπέτεια και θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ. Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού που βρίσκονται στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων, καθώς και αναλυτικά τα περιεχόμενά τους πατώντας εδώ. Ακόμη, πατώντας εδώ θα βρείτε το επίσημο recap βίντεο του PlayStation, το οποίο θα σας θυμίσει όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι. Τέλος, θα βρείτε το -επικών διαστάσεων- story trailer, πατώντας εδώ και πληροφορίες για το Day One Patch πατώντας εδώ.