Call of Duty: Warzone 2.0 - Ετοιμαστείτε να κατεβάσετε πολλά gigabyte για να παίξετε το παιχνίδι

Περισσότερα από 100GB
11 Νοεμβρίου 2022 13:58
Call of Duty: Warzone 2.0 - Ετοιμαστείτε να κατεβάσετε πολλά gigabyte για να παίξετε το παιχνίδι

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την κυκλοφορία του Call of Duty Warzone 2, το οποίο πρόκειται να φρεσκάρει το επιτυχημένο battle royale της Activision στις 16 Νοεμβρίου. Ο τίτλος, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, θα γίνει διαθέσιμος μαζί με την 1η σεζόν του Call of Duty: Modern Warfare II.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ακόμη μία διαρροή που αναφέρει ότι το μέγεθος του Warzone 2 θα αγγίζει τα 115GB. Τα νέα αυτά ήρθαν από τον λογαριασμό του Twitter, Aggiornamenti Lumia, το οποίο είχε διαρρεύσει και στο παρελθόν πολλά νέα που σχετίζονται με το Xbox. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό αν αυτό το μέγεθος αφορά και τις άλλες κονσόλες ή και το PC.

Επιπροσθέτως, το Warzone 2 είναι άμεσα συνδεδεμένο με το Modern Warfare II και αυτό σημαίνει ότι αν έχετε στην κατοχή σας τον τίτλο, θα χρειαστεί να κατεβάσετε λιγότερα GB, σε σχέση με εκείνους που δεν τον έχουν. Αν δεν έχετε το "MWII", τότε θα πρέπει να κάνετε download περισσότερα από 100GB.

Πολλοί χρήστες μόλις άκουσαν αυτά τα νέα εξέφρασαν τα παράπονά τους για το μεγάλο μέγεθος που καταλαμβάνει το Warzone 2 μόνο του.

Η Activision δεν έχει επιβεβαίωσε τίποτα ακόμα, οπότε καλό θα είναι να λάβετε τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Warzone 2 πατώντας εδώ.