Το επίσημο trailer του Cyberpunk: Edgerunners του Netflix έχει ιδιαίτερο στιλάκι και μας αρέσει

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο
02 Αυγούστου 2022 08:34
Το επίσημο trailer του Cyberpunk: Edgerunners του Netflix έχει ιδιαίτερο στιλάκι και μας αρέσει

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από το Cyberpunk: Edgerunners, το οποίο είναι σε παραγωγή της CD Projekt Red και του θρυλικού Studio Trigger. Το anime σόου είναι φυσικά βασισμένο από το Cyberpunk 2077 και θα επικεντρωθεί στον David και στη Night City, μία τεράστια πόλη που είναι γεμάτη με άτομα με εμμονές και επικίνδυνους εγκληματίες.

Ο Rafał Jaki της CD Projekt (The Witcher 3: Wild Hunt, Cyberpunk 2077) είναι εδώ showrunner και εκτελεστικός παραγωγός για τη σειρά. Το νέο trailer μάς δίνει μια καλύτερα ματιά στον πρωταγωνιστή και στο crew των Edgerunners, με έντονα χρώματα και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, όπως είδαμε άλλωστε και στο παιχνίδι.

Το Cyberpunk: Edgerunners έρχεται από το γνωστό και ταλαντούχο στούντιο Trigger, την ίδια ομάδα που ευθύνεται για εξαιρετικά δημοφιλή anime, όπως τα Little Witch Academia και Kill la Kill, η οποία μάλιστα επιστράτευσε και ένα all-star καστ.

Συγκεκριμένα, director του Edgerunners είναι ο Hiroyuki Imaishi, γνωστός για τη συμμετοχή του στα Gurren Lagann, Neon Genesis Evangelion και Promare, τη συγγραφή του σεναρίου ανέλαβαν οι Masahiko Otsuka και Yoshiki Usa από το Star Wars: Visions και το Little Witch Academia αντίστοιχα, ενώ για τη μουσική υπόκρουση είναι υπεύθυνος ο ταλαντούχος συνθέτης Akira Yamaoka των Silent Hill παιχνιδιών.

Το Cyberpunk: Edgerunners θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο στο Netflix. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.