Τα Powerpuff Girls κάνουν δυναμική επιστροφή με τον δημιουργό τους, Craig McCracken

Αλλά τι γίνεται με την live-action σειρά του The CW;
18 Ιουλίου 2022 23:41
Τα Powerpuff Girls κάνουν δυναμική επιστροφή με τον δημιουργό τους, Craig McCracken

Τα πασίγνωστα The Powerpuff Girls πρόκειται να κάνουν μια δυναμική επιστροφή, ακριβώς όπως θα την περιμέναμε. Η Warner Bros. Discovery ανακοίνωσε μια νέα reboot σειρά καρτούν των Powerpuff Girls, η οποία θα έρθει δια χειρός του δημιουργού τους, Craig McCracken

Πρόκειται για ένα μέρος της νέας συνεργασίας του McCracken με την Hanna-Barbera Studios Europe, μέσςα στην οποία περιλαμβάνεται και μια νέα σειρά του "Foster's Home for Imaginary Friends". Ο McCracken έτσι επιστρέφει στον τόπο όπου άνθισε η καριέρα του πριν από 30 χρόνια για να επεκτείνει τον κόσμο και να δώσει μια φρέσκια πινελιά στις περιπέτειες των Μπλόσομ (Blossom), Μπάμπλς (Bubbles) και Μπάτερκαπ (Buttercup), καθώς θα αντιμετωπίσουν νέους αλλά και γνώριμους εχθρούς. 

Η αυθεντική σειρά των Powerpuff Girls είχε κάνει πρεμιέρα στο Cartoon Network το 1998 κερδίζοντας δύο βραβεία Emmy, ενώ στην Ελλάδα άρχισε να προβάλλεται μερικά χρόνια μετά από τη συχνότητα του Star Channel. 

Τι συμβαίνει όμως την live-action σειρά των Powerpuff Girls που εδώ και χρόνια αναπτύσσει το The CW; Αυτή συνεχίζει την ανάπτυξή της καθώς ο πιλότος που είχε γυριστεί ήταν μια παταγώδης αποτυχία και έτσι το project επαναπροσδιορίζεται εκ νέου, παρά το γεγονός πως τα συμβόλαια των πρωταγωνιστών έχουν λήξει.