Τίτλοι τέλους για την σειρά των Powerpuff Girls

Δεν βρίσκεται πλέον υπό ανάπτυξη
10 Ιουλίου 2023 15:31
Τίτλοι τέλους για την σειρά των Powerpuff Girls

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η live-action σειρά, Powerpuff Girls, δεν βρίσκεται πλέον υπό ανάπτυξη και έχει ακυρωθεί τελείως από την Warner Bros. TV. Να σας υπενθυμίσουμε, ότι η σειρά βρισκόταν στα σκαριά εδώ και χρόνια και θα έπαιζε μέσα από το τηλεοπτικό δίκτυο του The CW.

Τα νέα φέρνει στη δημοσιότητα το TVline, όπου πηγές του επιβεβαίωσαν ότι η σειρά ονόματι “Powerpuff” έχει ακυρωθεί για τα καλά, ύστερα από πολλές αλλαγές που έγιναν στην ιδιοκτησία και τη στρατηγική του αμερικανικού δικτύου και της Warner Bros. TV.

Η σειρά γενικά είχε περάσει από σαράντα κύματα, αφού το 2021 γυρίστηκε ο πιλότος με πρωταγωνιστές τις Chloe Bennet, Dove Cameron και Yana Perrault στους τρεις βασικούς ρόλους των Blossom, Bubbles και Buttercup. Μάλιστα, η Bennet είχε αποχωρήσει πριν από καιρό από τη σειρά όταν έγινε γνωστό ότι το The CW δεν παράγγειλε μια ολόκληρη σεζόν ακόμη κι όταν είδε τον πιλότο.

Η επίσημη σύνοψη έλεγε ότι θα βλέπατε τις τρεις ηρωίδες της Αμερικής να ενώνουν τις δυνάμεις τους ξανά, μιας και ο κόσμος τις χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Το σενάριο ήταν βασισμένο στο θρυλικό cartoon, που δημιούργησε ο Craig McCracken πριν χρόνια.

Γνωρίζαμε από τον περασμένο Μάιο ότι η σειρά δεν βρίσκεται πλέον υπό ανάπτυξη, αλλά τα σημερινά νέα ουσιαστικά επιβεβαιώνουν ότι η Warner Bros. TV έχει τελειώσει γενικά με το project.