Δεν έχει “πεθάνει” ακόμα το “Powerpuff Girls” του The CW

Ακόμη βρίσκεται στα σκαριά η σειρά
11 Μαΐου 2022 09:33
Δεν έχει “πεθάνει” ακόμα το “Powerpuff Girls” του The CW

Φαίνεται πως το “The CW” ακόμα “παλεύει” ώστε να φέρει στη μικρή σας οθόνη την τηλεοπτική σειρά των Powepuff Girls. Μετά την αποχώρηση της κεντρικής πρωταγωνίστριας, τον πιλότο που δεν είδαμε ποτέ και τη σειρά που είναι στον πάγο εδώ και καιρό, το αμερικανικό δίκτυο φαίνεται πως συνεχίζει να έχει στα σκαριά το σόου “Powerpuff”.

Οι λεπτομέρειες για το σόου εξακολουθούν να είναι ελάχιστες, μιας και μετά την αποχώρηση της “Blossom” της Chloe Bennet, δεν έχουμε μάθει τίποτα περισσότερο. Ωστόσο, αυτό έρχεται να αλλάξει τώρα, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ του TVLine, η σειρά δεν έχει πεθάνει ακόμα και υποστηρίζει πως βρίσκεται ακόμα σε “κάποιο” στάδιο ανάπτυξης.

Μέχρι τώρα ξέρουμε πως οι Dove Cameron ως Bubbles και Yana Perrault ως Buttercup δεν έχουν φύγει από το σόου. Παρ’ όλα αυτά, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα για τη σειρά που γράφουν οι Heather Regnier (Veronica Mars) και ο Diablo Cody (Juno) και σκηνοθετεί η Maggie Kiley.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει ότι θα δούμε τις τρεις ηρωίδες της Αμερικής να ενώνουν τις δυνάμεις τους ξανά, μιας και ο κόσμος τις χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Έτσι, το σενάριο είναι βασισμένο στο θρυλικό cartoon και συνεχίζει την ιστορία τους, που δημιούργησε ο Craig McCracken πριν χρόνια.