Το Entergalactic θυμίζει κάτι από "Spider-Verse" και μάθαμε πότε έρχεται στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

H νέα animated σειρά του Kid Cudi φέρνει μια οπτικοποιημένη βερσιόν του νέου του άλμπουμ
15 Ιουνίου 2022 18:59
Το Entergalactic θυμίζει κάτι από "Spider-Verse" και μάθαμε πότε έρχεται στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν και το Netflix το παρουσίασε πρώτη φορά την προηγούμενη εβδομάδα στο πλαίσιο της Geeked Week, δεν είχαμε μάθει πότε θα αναμένουμε στις οθόνες μας το Entergalactic, τη νέα animated σειρά που δημιούργησε ο γνωστός ράπερ και μουσικός παραγωγός Kid Cudi με την εκτελεστική παραγωγό Kenya Barris. 

Τώρα με ένα νέο teaser το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας του Entergalactic, που αποτελεί μια οπτικοποιημένη βερσιόν του επερχόμενου ομώνυμου άλμπουμ του Kid Cudi. Το εικαστικό όπως θα δείτε θυμίζει κάτι από το "Into The Spider-Verse" της Sony Pictures Animation, αν και στην προκειμένη την παραγωγή έχει αναλάβει η Netflix Animation.  

Δείτε το νέο teaser του Entergalactic

Σε αυτή πρωταγωνιστεί ο Jabari ένας γοητευτικός καλλιτέχνης που βρίσκεται κοντά στη μεγάλη του επιτυχία. Μετά από μια τυχαία συνάντηση με την νέα του γειτόνισσα, τη Meadow, ο Jabari πρέπει να αποφασίσει εάν η αγάπη έχει χώρο στη ζωή του. Θα λέγαμε ότι θυμίζει ένα πιο προσγειωμένο, ενήλικο, στόρι αλά "La La Land" στη Νέα Υόρκη. 

Στο cast που δανείζουν τις φωνές τους συμπεριλαμβάνονται μεγάλα αστέρια όπως οι: Jessica Williams, Timothee Chalamet, Vanessa Hudgens, Ketih David, Jaden Smith, Christopher Abbott, Ty Dolla Sign και Macaulay Culkin

To ENTERGALACTIC θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου του 2022 στο Netflix.