Όλα τα νέα anime και κινούμενα σχέδια του Netflix που έρχονται σύντομα (vids)

Cyberpunk: Edgerunners, Cuphead S2, πολλά trailers και πρώτες ματιές
09 Ιουνίου 2022 16:57
Όλα τα νέα anime και κινούμενα σχέδια του Netflix που έρχονται σύντομα (vids)

Η 3η ημέρα της Geeked Week του NEtflix ήταν αφιερωμένη αποκλειστικά στα κινούμενα σχέδια. Έτσι, ο streaming κολοσσός αποκάλυψε τα μεσοπρόθεσμα σχέδιά του για τις νέες σειρές κινουμένων σχεδίων και anime που ετοιμάζει, αλλά και τις νέες σεζόν αγαπημένων σειρών. Και πράγματι έχει κάτι για όλα τα γούστα. 

Cyberpunk: Edgerunners trailer

Μια πρώτη ματιά στη συνεργασία του Netflix με τη CD Projekt Red, δόθηκε για την anime σειρά που συνδέεται άμεσα με το Cyberpunk 2077. Ένα teaser αλλά και μια ολόκληρη σκηνή κυκλοφόρησαν ως δείγματα του τι να περιμένουν οι συνδρομητές του Netflix και fans αυτού του σύμπαντος. Το Cyberpunk Edgerunners θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο

Η συνέχεια του Masters of the Universe: Revelation

Ο He-Man και οι Κυρίαρχοι του Σύμπαντος επιστρέφουν για νέες περιπέτειες δια χειρός του Kevin Smith. Το Masters of the Universe: Revolution είναι σειρά sequel που θα φέρει μια ολοκαίνουργια ιστορία στη μάχη για τα ηνία της Eternia. Το Netflix αναφέρει πως ο He-man και ο Skeletor θα αναμετρηθούν όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί. 

Skull Island - Πρώτη ματιά

Μια πρώτη εικόνα από την νέα animated σειρά του King Kong δόθηκε στη δημοσιότητα, που φέρει τον τίτλο "Skull Island". Η σειρά φέρει την υπογραφή του Powerhouse Animation που μας χάρισε το εξαιρετικό anime του "Castlevania" και αποτελεί ένα νέο κεφάλαιο στο MonsterVerse της Legendary Pictures.

Ο Junji Ito ανακοινώνει το δικό του anime

Είναι γνωστός από το horror manga "Uzumaki" και τώρα, ο  Junji Ito, ανακοίνωσε τη νέα του anme σειρά για το Netflix. Το "Maniac" θα περιλαμβάνει ιστορίες ιαπωνικού τρόμου και θα έρθει του χρόνου στην υπηρεσία.  

Η 2η σεζόν του Inside Job έρχεται

Το Inside Job που θυμίζει κάτι σαν Rick & Morty με "Office" γεμάτο με θεωρίες συνωμοσίας θα συνεχιστεί. Το Netflix όχι μόνο ανακοίνωσε αλλά παρουσίασε και μια εκτενή σκηνή από τη 2η σεζόν του. 

Ντοκιμαντέρ για τη δημιουργία του Arcane

Το Arcane του Netflix αποτέλεσε μια από τις καλύτερες σειρές του 2021 χωρίς καμία αμφιβολία και όλοι έκτοτε αναμένουν τα νέα του επεισόδια. Δυστυχώς δεν είχαμε κανένα νέο για τη 2η σεζόν του Arcane. Ωστόσο, το Netflix επιφύλασσε ένα ντοκιμαντέρ από την Riot Games και το στούντιο Fortiche για τη δημιουργία του animated σόου. 

Το Entergalactic θυμίζει κάτι από "Into the Spider-Verse"

Μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων με σκίτσο που θυμίζει αρκετά αυτό του Spider-Man: Into the Spider-Verse της Sony Pictures Animation, ανακοινώθηκε από το Netflix. Γνωρίστε το ENTERGALACTIC σε σύλληψη και παραγωγή του Kid Cudi και της Kenya Barris, το οποίο διηγείται μια ιστορία δύο νεαρών καλλιτεχνών όσο προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους και την αγάπη στους δρόμους της Νέας Υόρκης. 

Στο cast που δανείζουν τις φωνές τους συμπεριλαμβάνονται μεγάλα αστέρια όπως οι: Jessica Williams, Timothee Chalamet, Vanessa Hudgens και Macaulay Culkin

Farzar, η νέα adult animated σειρά 

Από τους δημιουργούς του Paradise PD έρχεται το Farzar, μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων για ενήλικες, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο στην υπηρεσία. Από το να σας το περιγράψουμε καλύτερα να δείτε το πρώτο του θεότρελο trailer. 

Εικαστικό από την νέα ταινία του Seven Deadly Sins

Το Netflix μοιράστηκε νέο εικαστικό από το πολυαναμενόμενο Seven Deadly Sins: The Grudge of Edinburgh Part 1. Πρόκειται για το πρώτο μέρος από τα δύο συνολικά της ταινίας που είναι εμπνευσμένη από την γνωστή anime σειρά και θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Δεκέμβριο. 

Ανακοινώθηκε το EXCEPTION

Το EXCEPTION είναι ένα νέο sci-fi anime που μόλις ανακοινώθηκε και δόθηκαν στη δημοσιότητα μερικά screenshots από αυτό. Η σειρά εξιστορεί την περιπέτεια μια ομάδας επιζώντων που έχουν ως αποστολή να εξερευνήσουν τον γαλαξία και να βρουν ένα νέο πλανήτη για να κατοικήσουν και να σώσουν την ανθρωπότητα από το χείλος της εξαφάνισης. 

 

Γεγονός το anime "Uncle from Another World"

Βασισμένο στο ομώνυμο manga, η νέα αυτή isekai σειρά έχει να κάνει με την ιστορία του θείου ενός νεαρού ο οποίος ξυπνάει από κώμα που βρισκόταν επί 17 χρόνια. Ανακαλύπτει όμως ότι φέρει μαγικές δυνάμεις και μια νέα αγάπη: τα βιντεοπαιχνίδια. Έρχεται στο Netflix τον Ιούλιο. 

Η νέα σειρά από το στούντιο του Attack On Titan

Δια χειρός του Wit Studio των Bubble και Attack on Titan, έρχεται το MOONRISE, μια νέα συναρπαστική και πανέμορφη οπτικά anime σειρά με θέμα τις δυσκολίες της εξερεύνησης του διαστήματος. 

The Dragon Prince 4η σεζόν 

Η 4η σεζόν του The Dragon Prince έχει τίτλο και ονομάζεται "Mystery of Aaravos". Για αυτό δόθηκε ένα teaser trailer που σίγουρα ανεβάζει το hype για το επόμενο κεφάλαιο του saga. 

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε επίσης τις πρώτες ματιές στη 2η σεζόν του Cuphead, το Dead End: Paranormal Park (16 Ιουνίου), Daniel Spellbound και το Pokémon Ultimate Journeys: The Series