Η τελευταία μάχη του Jojo's Bizarre Adventure: Stone Ocean ξεκινάει στο Netflix (BINTEO)

Δείτε το 2ο επίσημο trailer
26 Μαρτίου 2022 16:00
Η τελευταία μάχη του Jojo's Bizarre Adventure: Stone Ocean ξεκινάει στο Netflix (BINTEO)

Η Warner Bros. σε συνεργασία με το Netflix έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας το 2ο επίσημο trailer από το Jojo's Bizarre Adventure: Stone Ocean. Η 5η σεζόν από το δημοφιλές anime έρχεται αποκλειστικά στην streaming υπηρεσία μέσα στη χρονιά και φυσικά θα βασίζεται στο 6ο κεφάλαιο του manga.

Η κληρονομιά της οικογένειας Joestar συνεχίζεται με την Jolyne, καθώς αυτή και οι σύντροφοί της αντιμετωπίζουν τους νέους χρήστες του Stand, πίσω από τα κάγκελα της Green Dolphin Street Prison.

Με τις πληροφορίες που γνωρίζουμε μέχρι τώρα, το νέο κεφάλαιο θα διαδραματίζεται δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα της προηγούμενης σεζόν και θα επικεντρώνεται στην κόρη του Jotaro, στην Jolyne, η οποία κατηγορείται για φόνο και οδηγείται στη φυλακή. Έτσι, καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας, θα συνεργαστεί με άλλους, καθώς και με τον πατέρα της για να πάρουν εκδίκηση από τον Enrico Pucci, τον ιερέα της φυλακής, ο οποίος είναι πιστός στον Dio.

Τα επεισόδια 13-24 του Jojo's Bizarre Adventure: Stone Ocean θα προβληθούν αποκλειστικά στο Netflix μέσα στο 2022. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.