Το νέο anime του Netflix έχει τον σκηνοθέτη του Attack on Titan και ένα ιδιαίτερο concept (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο
01 Μαρτίου 2022 14:11
Το νέο anime του Netflix έχει τον σκηνοθέτη του Attack on Titan και ένα ιδιαίτερο concept (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Bubble, του νέου anime του που έρχεται σε σκηνοθεσία Tetsuro Araki, ο οποίος έχει δουλέψει στο δημοφιλές franchise του Attack on Titan. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο concept της υπηρεσίας με τον Takeshi Obata να έχει αναλάβει τον σχεδιασμό των χαρακτήρων.

Η σύνοψη σύμφωνα με το Netflix:

Η ιστορία διαδραματίζεται στο Τόκιο, όταν μια βροχή από φυσαλίδες στη Γη διαταράσσει τους νόμους της βαρύτητας. Αποκομμένο από τον έξω κόσμο, το Τόκιο μετατρέπεται σε παιδική χαρά για μια ομάδα νέων που έχουν χάσει τις οικογένειές τους, καθώς λειτουργεί ως πεδίο μάχης για ομάδες παρκούρ που αναμετρώνται πηδώντας από κτίριο σε κτίριο.

Ο νεαρός και ταλαντούχος Χιμπίκι, γνωστός για το επικίνδυνο στιλ του, πέφτει μια μέρα στη θάλασσα, που αψηφά τη βαρύτητα, αφού κάνει μια παράτολμη κίνηση. Τη ζωή του σώζει η Γιούτα, ένα κορίτσι με μυστηριώδεις δυνάμεις. Τότε οι δυο τους ακούν έναν μοναδικό ήχο που μόνο αυτοί μπορούν να αντιληφθούν. Γιατί εμφανίστηκε η Γιούτα στη ζωή του Χιμπίκι; Η συνάντησή τους οδηγεί σε μια ανακάλυψη που θα αλλάξει τον κόσμο.

Σε αυτό το anime ακούγονται οι ηθοποιοί: Jun Shison, Riria, Mamoru Miyano, Yuki Kaji, Tasuku Hatanaka, Sayaka Senbongi, Marina Inoue, Shinichiro Miki και Alice Hirose.

Το Bubble (Εδέμ) θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 28 Απριλίου. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.