Πέθανε ο "Eren Jaeger" της live-action ταινίας του Attack on Titan

Ο Haruma Miura βρέθηκε στο σπίτι του απαγχονισμένος
18 Ιουλίου 2020 19:34
Πέθανε ο "Eren Jaeger" της live-action ταινίας του Attack on Titan

Μια δυσάρεστη είδηση έρχεται από τον χώρο των anime και τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν διάφορα μέσα της Ιαπωνίας, στις 18 Ιουλίου, ο ιάπωνας ηθοποιός Haruma Miura έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών. Ο Miura έγινε γνωστός μέσα από πολλούς ρόλους όπως για παράδειγμα του Eren Jaeger στη Live-Action μεταφορά του Attack on Titan.

Επίσης δάνεισε τη φωνή του στο Captain Harlock: Space Pirate ως Yama Daiba, έπαιξε στο Kimi Ni Todoke τον Shota Kazeyaha και τον Jesse στο The Confidence Man JP του 2018. 

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Τόκιο ανακοίνωσε πως ο Miura βρέθηκε στο σπίτι του απαγχονισμένος, έχοντας προβεί στο απονενοημένο διάβημα, καθώς δεν είχε πάει το πρωί στη δουλειά του και τον αναζητούσε ο μάνατζέρ του. Επίσης, στο σημείο βρέθηκε σημείωμα του ηθοποιού που επιβεβαίωσαν τις προθέσεις του, χωρίς όμως να δίνονται περαιτέρω πληροφορίες. 

Το δυσάρεστο είναι πως ο Muira είχε ολοκληρώσει αρκετές δουλειές του στις οποίες θα εμφανιστεί μετά θάνατον. Συγκεκριμένα θα υποδυθεί ξανά τον Jesse στο The Confidence Man JP: Princess, αν και πήρε αναβολή λόγω της πανδημίας και έχει ακόμη δύο ταινίες, τα Brave Gonjou Senki και Gift of Fire, τα οποία βρίσκονται σε post production και δεν έχουν ημερομηνία κυκλοφορίας.