Ο συγγραφέας του Pulp Fiction “τρελάθηκε” με την anime ταινία του Konosuba

“Εύκολα μία από τις καλύτερες εμπειρίες”
19 Νοεμβρίου 2019 13:36
Ο συγγραφέας του Pulp Fiction “τρελάθηκε” με την anime ταινία του Konosuba

Το Konosuba έχει αποκτήσει μία ξεχωριστή θέση στις καρδίες των fans με τους ξεκαρδιστικούς του χαρακτήρες και το κωμικό τους ταξίδι. Μπορεί το anime μέχρι στιγμής να μην έχει δει κάποια νέα σεζόν, όμως τους περασμένους μήνες το ντεμπούτο της έκανε η anime ταινία με τίτλο Konosuba: Legend of Crimson. Το Crunchyroll έφερε την παραπάνω ταινία και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για περιορισμένο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να ενθουσιάσει όχι μόνο τους fans αλλά μέχρι και μεγάλα ονόματα του Hollywood.

Ένα από αυτά τα ονόματα είναι ο συγγραφέας του διάσημου Pulp Fiction, Roger Avary. Ο Avary παρακολούθησε τη νέα περιπέτεια του Kazuma και του “εκρηκτικού” του party και μάλιστα ενθουσιάστηκε με αυτή, δίνοντας πέντε αστέρια στο review του στο Crunchyroll. Μάλιστα, το θέωρήσε τόσο καλό που μοιράστηκε την χαρά του μέσω του Twitter λογαριασμού του, αναφέροντας πως ήταν “εύκολα μία από τις καλύτερες εμπειρίες”.

Τελικά, η anime πλευρά έχει καταφέρει να “κλείσει το μάτι” σε πολλούς ανθρώπους εκεί έξω και ο Roger Avary είναι ένα ακόμη παράδειγμα.