Το Suicide Squad της DC μετατρέπεται για πρώτη φορά σε Isekai anime (ΒΙΝΤΕΟ)

Harley Quinn και Joker θα σπείρουν πανικό στον κόσμο των anime
03 Ιουλίου 2023 23:59
Το Suicide Squad της DC μετατρέπεται για πρώτη φορά σε Isekai anime (ΒΙΝΤΕΟ)

To Anime Expo 2023 επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη για τους DC fans αλλά και αυτούς των anime καθώς θα δουν τους Joker και Harley Quinn να μεταφέρονται στον κόσμο των anime. 

Έτσι η DC ανακοίνωσε το Suicide Squad ISEKAI, που θα αποτελέσει την πρώτη Isekai τύπου anime σειρά της DC. Την παραγωγή έχει αναλάβει η Warner Bros. Japan σε συνεργασία με το Wit Studio το οποίο ανέλαβε το κομμάτι του σκίτσου και του animation, καθώς ανακοίνωσε με ένα teaser trailer πως η σειρά Suicide Squad ISEKAI βρίσκεται σε παραγωγή.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον όρο "Isekai", πρόκειται για μια ξεχωριστή κατηγορία anime που επικεντρώνεται σε γνωστούς χαρακτήρες που μεταφέρονται σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο, γεμάτο με αμέτρητες περιπέτειες με σκοπό να πρέπει να μάθουν να επιβιώνουν σε αυτόν. Σε αυτή την περίπτωση, μπορούμε να περιμένουμε την Suicide Squad να μεταφερθεί σε έναν κόσμο που συνδυάζει το χάος, τη δράση και φυσικά τις απροσδόκητες συμμαχίες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο κομμάτι των συντελεστών, ο επικεφαλής σκηνοθέτης του Jujutsu Kaisen, Eri Osada, θα σκηνοθετήσει το Suicide Squad Isekai, ενώ οι Tappei Nagatsuki και Eiji Umehara θα αναλάβουν το σενάριο. Οι Nagatsuki και Umehara είναι γνωστοί στο είδος του isekai, αφού έχουν αναλάβει το σενάριο για το Re:Zero - Starting Life in Another World.

Δείτε το teaser trailer του Suicide Squad ISEKAΙ

Παράλληλα έγινε γνωστό ότι δε θα συνδέεται σε καμία περίπτωση με το DC Universe των James Gunn και Peter Safran και των άλλων animated projects που ετοιμάζουν. Αυτό που παραμένει μυστήριο προς το παρόν είναι ποιοι ηθοποιοί θα χαρίσουν τις φωνές τους για την Isekai anime βερσιόν αυτών των εμβληματικών χαρακτήρων. 

Επίσης παρά το ότι δόθηκε μια πρώτη ματιά δεν υπάρχει ημερομηνία πρεμιέρας για τη σειρά.